Onwettige Herwaardering van bankkosten

De eerste vraag die je kan hebben in uw mening: waarom moet je denken van de bankkosten terug te vorderen? Je bent er zeker van dat u ten onrechte in rekening gebracht worden door de Bank, maar je bent niet zeker of de wetten steun die u van de bankkosten, of dat u gelijk terug naar je plaats als je naar de bankkosten terug te vorderen?

Nou, heb je de antwoorden op al deze vragen. Op 04.05.2006, de Office of Fair Handel (OFT) heeft geconcludeerd dat standaard de kosten meer dan 12 pond automa
Dit betekent niet dat de tarieven onder de 12 pond grens nooit zal worden beschouwd als onwettig en je kan recupereren van deze bankkosten, maar verschil is dat de OFT zal handhavend op te treden slechts voor de kosten boven de 12 pond.

De wet achter de terugwinning van de bankkosten

De wet achter het concept van de sanering van de bankkosten is eenvoudig te begrijpen - het is bepaald dat alle kosten die banken heffing op hun klanten moeten in verhouding staan tot de werkelijke kosten die ze maken. Echter, de meeste van de tijd, de ingestelde bedrag van de kosten aangerekend door de banken zijn vrij van meer dan dan ze in werkelijkheid te maken, en daarom heeft u recht op bankkosten terug te vorderen.

Als we een voorbeeld nemen, een rekening-courantkrediet te beperken, of een cheque of automatische incasso bounce is een heffing die door de Bank gelijk is aan ongeveer £ 30 tot £ 35 per keer. Dit is duidelijk niet in verhouding tot de kosten die de banken maken om heeft, en bovendien, deze toeslag is van toepassing, zelfs wanneer je over je limiet door een enkele cent! Echter, de officiële woorden van de rechter nog in behandeling zijn, en tot die tijd kan er geen bepaalde wet worden opgelegd over de kosten van door banken.

Proces van terugwinning van de bankkosten

Terug te vorderen van de bankkosten, kunt u volg deze proces:

Spotting onrechtmatige lasten

Terug te vorderen van de bankkosten, moet u ze ter plaatse in uw rekeningoverzicht. De heffingen op u, die boven wat een overtreding kosten die de bank kan worden aangemerkt als onrechtmatig. Je moet rekening worden gebracht ter plaatse op uw geheven door de Bank. Je kunt de informatie over deze buitensporige kosten van uw bankafschrift.

Banken kunnen verklaringen voor de afgelopen 6 jaar, maar zou er hoogstwaarschijnlijk een tarief per verklaring. Er is een wet echter onder de Data Protection Act die u toelaat om alle transacties verzoek binnen de laatste 6 jaar, en kan opgeladen worden niet meer dan 10 pond voor ze. In dit geval, zal waarschijnlijk banken de informatie in de verklaring van de vorm.

Het schrijven van een geld-terug-verzoek

Zodra u berekende de buitensporige heffingen die zijn geïnd bij u, moet u de eerste stap in het suggereren van de bank voor de sanering van de bankkosten te nemen. Je mag alle informatie en andere geschiedenis, dat zal je terugvragen bankkosten.

Wachten op de reactie van bank

Wanneer u een terug te vorderen van de bankkosten notitie naar uw bank te sturen, de Bank heeft 40 dagen om te reageren, zo niet bent u vrij om te melden aan de Information Commissioner voor een schending van de Data Protection Act. Als zij een gedeeltelijke terugbetaling tegen uw terugwinning van bankkosten, kunt u deze weigeren. U kunt schrijven en weer terug bankkosten in volledige bedrag.

De meeste van de antwoorden ontvangen door de klanten over hun terugvragen bankkosten zijn banken waarin staat dat de klanten bij het verkeerde eind over deze kwestie en dat de vergoedingen geoorloofd zijn - banken met veel tact hebben de neiging om te weigeren te betalen tegen je terugvragen van de bankkosten. Als je het gevoel dat er geen voordeel meer schriftelijk aan Bank over de teruggave van de bankkosten, kunt u naar de volgende stap.

Meer informatie over de gerechtelijke actie

Terug te vorderen wanneer de bankkosten bank niet is bezweken voor de schriftelijke verzoeken kunt u nemen initiatief voor een juridische actie. Maar je moet zorgen dat vanaf nu hebt u de kosten van het opstarten van een claim oplopen. In het geval uw vordering lager is dan 5.000 pond, maar zal worden gehoord in de kleine vorderingen rechter, waar je niet aansprakelijk gesteld worden voor de rechtsvorm van de bank. Het is ook een beter idee om een nieuwe zichtrekening te openen of schakelen om persoonlijke leningen wanneer u legal acties proberen voor terugwinning van bankkosten, voor, de bank kunnen proberen je account te sluiten met hen.

Het maken van de vordering

Terug te vorderen van de bankkosten, er twee opties: een is om naar de lokale County Court in persoon, de tweede is het geld van de rechter-systeem vorderingen online service. Deze functie staat mensen toe om van de vorderingen comfort van de computer te maken, informatie op te slaan als ze verder gaan, en te betalen vergoedingen van tussen £ 30 en 120 pond on line zelf. De tweede optie is eenvoudiger is voor de terugwinning van de bankkosten en scheelt een hoop tijd voor je.

Het optreden van de bank

Tegen die tijd, waarschijnlijk krijg je het geld voor de terugwinning van bankkosten. Indien de Bank niet reageert op de eisen, dan win je standaard in 14 dagen. Echter, als De Bank heeft een verweerschrift, uw geval terug te vorderen van de bankkosten treedt een nieuwe stap. Hoewel, is het zeer onwaarschijnlijk dat de Bank zal bewegen voor defensie. Maar toch, als dit het geval is voor uw terugwinning van bankkosten, ontvangt u een toewijzing van de vragenlijst rechter. Je zal moeten vullen en terug te sturen naar de rechtbank binnen een week - u kunt ook kiezen om een copy van deze vragenlijst toezenden aan de bank. Bij de meeste kansen, zullen de banken uit te halen, en u zult uw claim te krijgen. Echter, indien de Bank niet achteruit op dit moment, zullen de juridische stappen leiden tot uw het winnen de zaak.

No comments:

Post a Comment