House Mortgage-Wat Voorwaarden You Need?

Hypotheek is een beveiligde lening ontworpen om mensen financieren in kopen van een huis of eigendom. Het is een langlopende lening waarop het huis gebruiksdoeleinden als onderpand. Dus in geval de kredietnemer niet kon de lening, de leninggever (hypothecaire onderneming, bank, en leeninstellingen betalen), kan afschermen het huis verkopen.

Er bestaan twee typen van het huis van de hypotheek: verstelbare tarief hypotheek en vaste rente hypotheek. Deze 2 variëren volledig en vanaf hier kunt se
Verstelbare Rate Mortgage (ARM)

Ook wel variabele rente hypotheek, heeft de verstelbare rentevoeten inzake hypothecaire variërende maandelijkse vergoeding afhankelijk het gedrag van de nationale rentevoet. Gewoonlijk wordt een vaste rentevoet voor 1, 3, 5, of 10 jaar periode, afhankelijk de keuze van de kredietnemer. In andere woorden, de vastgesteld jaarlijks rentepercentage tijdens het eerste jaar, eerste 3 jaar, eerste 5 jaar of eerste 10 jaar. Na de oorspronkelijke termijn, is het JKP periodiek ingesteld op omgaan met de huidige rente.

Waarom kiezen ARM?

De nationale rente kan dalen gedurende de looptijd van uw lening. Dit zal lager uw maandelijkse en zal je goed besparingen te geven. U kunt ook kiezen tussen de verschillende voorwaarden aangeboden en volledige voordeel van uw lening te nemen. De ARM zal u toestaan om het huis zelf sneller dan vaste rente lening.

Waarom is het moeilijk te afhangen ARM?

Je kunt nooit afhankelijk zijn van alles wat onzeker is, vooral wanneer het gaat om uw financiën. De ARM is afhankelijk van de nationale tarief. Als het percentage hoog, de betaling gaat met haar en vice versa. Ook verschillende berekening voor de maandelijkse betaling maakt het moeilijk voor kredietnemers in te schatten hoeveel ze betalen zal in de toekomst.

Vaste rente hypotheek.

Dit type van hypothecaire lening wordt vaak aangeboden, hetzij op 15 - of 30-jarige looptijd. Vaste rente lening kenmerkt zich door een constante maandelijkse betaling tarief. Met andere woorden, vaste rente lening biedt een en dezelfde maandelijkse betaling door het hele looptijd van de lening. En omdat het tarief niet te wijzigen, enige activiteit op de markt of iets dat de rente van de lening invloed zal geen invloed hebben op uw maandelijkse betaling. Door deze aard van de betaling, een vaste rente hypotheek nog worden de meer populair onder de twee.

Waarom kiezen vaste rente hypotheek?

Afgezien van de reden hierboven gegeven met een vaste rente hypotheek kan u voorzien van een betere lange termijn plan. Als uw maandelijkse betalingen worden niet beïnvloed door de opkomst en ondergang van de tarieven, u weet hoeveel u zal 5 betaal, 10, 15 of 30 jaar vanaf nu.

Waarom is het moeilijk te afhangen vastrentende hypotheek?

Niet omdat u kunt profiteren van een vaste maandelijkse betaalmiddelen dat dit altijd is de betere keuze. Wanneer u neemt vastrentende hypotheeklasten, u onderworpen jezelf in de interest betaalt op de eerste jaren van de lening. Betekenis, na verscheidene jaren van uitbetalende, de leningverstrekkende instelling bezit nog steeds meeste uw woning als uw betaling gaat voornamelijk naar de rente. Dit is minder voordeligste als u verkiest een snelle-gefaseerde ownership proces van het huis hebben.

Bovendien de maandelijkse vergoeding hoger is dan de verstelbare rentevoeten inzake hypothecaire sinds de leninggever heeft eventuele toekomstige verliezen in geval offset de nationale renteverhogingen. En na enige tijd, als de rente daalt, de enige manier om te profiteren en lager uw maandelijkse betaling is voor de herfinanciering van uw huis, waar men u kan grote risico's.

Wat zijn de dingen die je moet bewust zijn van op een vaste rente hypotheek?

1. Veel hypotheek bedrijven, als deel van hun promotiestrategie, biedt inleidende de tarieven die een illusie dat u minder voor de lening betaalt kan creëren. Maar na enkele maanden, wanneer de promo afloopt, de maandelijkse betaling scheuten, die niet mogen worden betaalbaar voor je.

2. Lage rente gedurende de eerste paar maanden van de lening is niet helemaal besparingen. Zo niet op de hogere forfaitaire gegeven wanneer de inleidende Promo afloopt, is de besparingen van de rente overgedragen aan de verschuldigde punten.

3. Een 15-jarige lening heeft een hogere maandelijkse uitkering die u toestaat om het eigen huis sneller. Ook heeft lagere rente.

4. Een 30-jarige lening is lager bedrag per maand. Het heeft een iets hogere rente.

No comments:

Post a Comment