Nebraska Onbevestigde Geld meer dan $ 85 miljoen

Omaha steaks zijn waarschijnlijk het meest bekend schat van Nebraska komen in recente jaren, maar er is iets nog gewaagder dat NE bewoners vindt is het interessanter om hen persoonlijk. Zoals recentelijk in 2007, Nebraska opgevraagde geld bedroeg meer dan $ 85 miljoen en tellen. Ondanks het feit dat de Staat penningmeester bureau een flink aantal "outreach" evenementen om mensen te verbinden met hun verloren bezittingen, het ontbreken van onderwijs op de zaak houdt betekent dat meer geld binnenk
Wonen in een land met slechts ongeveer 1,7 miljoen mensen, Nebraska bewoners hebben geweldige kans om te ontdekken dat ze een deel van de totale opgeëiste goederen verschuldigd is in handen van de Staat penningmeester. Het enige wat staande tussen de mensen en hun geld is een zoektocht en een vordering, maar voordat dat kan goed worden gedaan, de mensen moeten weten hoe te zoeken of ze kunnen een hoop tijd op de verkeerde websites het gebruik van verkeerde tactieken zoek afval.

Het belangrijkste ding voor bewoners in Nebraska om te onthouden bij het zoeken naar niet opgevraagde middelen, is dat het niet een deal een zoekopdracht. Deze regel geldt niet alleen omdat veel sites bieden geen betrouwbare gegevens, maar vooral omdat de officiële gegevens is bijgewerkt voortdurend op zoek so één dag zonder lokaliseren geen geld betekent niet dat het zoeken andere dag niet zal beurt een stapel van contant geld.

Een van de meeste voorkomende vormen van activa die kan worden "opgeëist" in Nebraska zijn: spaarrekeningen, lopende rekeningen, de gezondheid van uitkeringen, dividend, telefoon deposito's, levensverzekeringen opbrengsten, leverancier van de betalingen, lonen, aandelen, obligaties, deposito's hulpprogramma, diverse openstaande de controles, kluisjes, cadeaubonnen. Elk van deze geacht is opgeëist, en vervolgens overgedragen aan de Staat, na een periode van inactiviteit die van type activa varieert het soort activum, maar meestal deze "ruststadia periodes" zijn tussen de 1 en 5 jaar, met een paar uitzonderingen. Met deze sterk variërende ruststadia perioden, de staat voortdurend ontvangen van nieuwe rekeningen, die dat een persoon konden een zoekopdracht uitvoeren een dag vóór de state verkrijgt hun cash, en de zoektocht zou beurt up niets betekent. Maar indien de persoon ijverige waren en doorzocht regelmatig, zij een recordhoogte zou van hun cash de volgende keer vinden ze doorzocht.

De noodzaak om zoekopdracht is vaak belangrijk, niet alleen vanwege de variërende ruststadia perioden, maar omdat de staat kan niet update het niet afgehaalde geld lijst in real time. Dus zelfs na de middelen zijn overgedragen aan de Staat, een persoon in de staat Penningmeester's bureau moet de record handmatig toevoegen to van hun systeem, die niet mogen worden done voor dagen, weken of maanden. Opzoeking eenmaal misschien nooit deze activa lokaliseren, maar zoeken regelmatig verhoogt de odds van ontdekken de vreugden van draaien ontbrekende geld in om gevonden geld.

Deze tips zal geven u een jumpstart in de race voor verloren cash, maar er zijn veel meer die je kunt leren door nabootsen wat ervaren zoekers doen, te houden vallen in om vallen beginners vaak doen Waarvan tot wind belemmeren hun zoekopdrachten en houden hen uit terugnameverzoek geld dat rechtmatig is theirs. Leren van de deskundigen kan gaan een lange manier in helpen u herenigd met u geld.

No comments:

Post a Comment