Hoe om gratis geld te krijgen van de regering - Het is makkelijker dan je denkt

In dit artikel wil ik vandaag om te praten over een aantal tips, trucs en technieken die bijna iedereen kan gebruiken om gratis geld krijgen van de overheid.

Tijden zijn hard over de hele linie. De recessie die begon tegen het einde van 2008 die heeft op zette zich voort in 2010 is het leven moeilijk maakte voor miljoenen Amerikanen. Alles wat we kunnen doen om kosten te besparen, of een beetje extra geld kan een enorme voordeel te vinden en dat is wat ik wil praten over in dit artikel van va
De meeste mensen realiseren zich niet dat de regering hoeveel je verschuldigd bedrag dat je zelfs niet weten. Er wordt geschat dat de staat en het federale overheid houdt meer dan $ 400 miljard in activa die niet opgevraagde feite betekent dat een op de vier Amerikanen is geld verschuldigd door de overheid.

Er bestaan veel verschillende manieren en om verschillende redenen waarom de regering dankt mensen geld; van onbekende erfenis aan de VN-terugbetaald hulpprogramma's naar niet-geïnde Sociale Zekerheid cheques of vergeten verzekeringspolissen en tientallen en tientallen andere dingen. De overheid wordt verondersteld om een soort van goodwill of te goeder trouw inspanningen om dit geld terug te geven, maar het feit van de zaak is dat ze bijna nooit doen het geld gewoon zit er te wachten voor u om op te eisen.

Dus hoe precies kun je erachter komen wanneer de overheid dankt u geld, en hoe kan beweren dat je dat, als zij doen? Het is een stuk gemakkelijker dan u misschien denkt.

Eerste contact op met uw staat het kantoor van de niet opgevraagde eigendom. Elke staat heeft een van deze met inbegrip van de District of Columbia. U moet controleren iedere lidstaat waar je ooit hebt gewoond of waar een lid van uw familie heeft ooit geleefd of was je werkte of deed zaken van welke aard ook. Meeste staten zal waarschijnlijk een site opgezet voor het kantoor van niet opgeëiste onroerend goed en snel zoeken op Google moet u op uw manier.

Helaas is de federale overheid heeft geen soort van centraal bureau voor de opgevraagde vermogen, zoals staten. Om te achterhalen of de federale overheid verschuldigd is je geld moet u rechtstreeks contact op specifieke agentschappen die een beetje een gedoe te zijn.

Bepaalde agentschappen die u kunt contact opnemen met de Social Security Administration, de IRS, de pensioenuitkering garantie Corporation, de Dienst Wonen en Stedelijke Ontwikkeling, en de Federal Deposit Insurance Corporation of FDIC.

De FDIC kunnen omgaan met alle opgevraagde bankrekeningen u zou kunnen hebben vergeten en het departement huisvesting en stedelijke ontwikkeling kunnen worden opgeëist bedrijf hypotheekverzekeringen premies die je kan hebben op FHA verzekerde leningen.

Dus daar heb je een aantal zeer eenvoudige tips, trucs en tactieken die bijna iedereen kan gebruiken om te vinden en te claimen dat de overheid kan u verschuldigd bent. Je moet echt zult verrast zijn hoe makkelijk het kan zijn en u zult ook verrast worden hoeveel geld zij daadwerkelijk kan u verschuldigd bent!

No comments:

Post a Comment