Gemengd Bankrekeningen En het probleem van de echtscheiding

Als u in de ongelukkige situatie van getting gescheiden, dan kunt u worden afvragen hoe uitzoeken uw gezamenlijke bankrekeningen. Of de echtscheiding is minnelijke of niet, het is belangrijk dat u beiden ermee instemmen over hoe de monetaire fondsen split in uw gezamenlijke rekeningen zodat u zowel een eerlijke deal krijgen. Hier tips over hoe ze gezamenlijk bankrekeningen te behandelen en het probleem van echtscheiding.

Bevriezing rekeningen

Als u consumptieaardappelen bezorgd over fondse
50/50-verdeling

Als de echtscheiding is minnelijke en je voelt dat u zijn beide van een gelijke financiële draagkracht vervolgens, de gemakkelijkste manier uitzoeken het probleem van gezamenlijke rekeningen is voor een persoon om een nieuwe account open en nederlegging helft van het geld die rekening. De andere partner kan de gezamenlijke rekening dan veranderen aan een enkele account, waardoor verlaten ieder van jullie met de helft het geld in de account. Dit is de snelste en makkelijkste manier om te sorteren op eventuele problemen, maar is niet altijd mogelijk als u de verschillende financiële standen en een akkoord kan worden bereikt.

Laat de situatie

Hoewel je zou kunnen denken dat de situatie zal zelf uitzoeken, als uw ex-partner verwijdert al het geld van de rekening en liquideert zonder uw medeweten, kon je nog in ernstige financiële problemen. Hoewel je moet kunnen om het geld terug te krijgen via het echtscheidingsconvenant proces, kan dit maanden duren en laat je kort van de fondsen in de tussentijd. Wat u, Zorg dat je niet alleen de situatie verlaten om zelf uitzoeken.

Creditcards

Als Je houdt gezamenlijke creditcards, dan is belangrijk dat u uw card annuleren en informeren de Bank schriftelijk die u wilt worden verwijderd uit de creditcard account wijten aan naderende echtscheiding en dat u niet zal verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele extra schulden dat worden samengebracht. Helaas zul je beiden nog steeds verantwoordelijk voor alle lopende schulden, maar er zeker van dat alles wat uw ex-partner doorbrengt te maken is niet uw zorg. Dit geldt voor andere rekeningen zoals telefoonnummers wetsontwerpen ed

Kluisjes

Misschien de hardste type gezamenlijke monetair actief aan controle is een kluisje. Als een of beide van u als zelfstandige werkzaam is dan kun je misschien geld bewaren in een kluisje. Als u krijgt dan gescheiden er geen stoppen een van u uit ledigen de doos en verlaten de andere persoon met niets. Zodra echtscheiding is een mogelijkheid je moet proberen en ontvang de vak diepgevroren, zodat u noch uw partner kan toegang op hun eigen. Als uw bank zal niet dan voldoen neem foto's van de inhoud en ontvang iemand ondertekenen tot de inhoud in geval behoren zij verwijderd bevestigen. Als u maatschappelijk blijven met elkaar en met de nodige voorzorgen nemen, dan kunt u beide eindigen met het juiste bedrag aan geld van uw gezamenlijke rekeningen moet divorce optreden.

No comments:

Post a Comment