Een praktische gids om het kiezen van een Payment processor voor uw volwassen Site

Webmasters van volwassen sites zijn vaak geconfronteerd met het moeilijke taak te kiezen het recht payment processor voor hun bedrijf. Terwijl het proces van doen fysiek onderzoek (dwz het typen van de zoekwoorden in het zoekvak en het filteren van de resultaten tot op een grote payment processor te vinden) is zeker ontmoedigend, het is nog moeilijk aan te wijzen wat je echt als een volwassene site-eigenaar, nodig te zoeken in de kandidaten die opduiken in die pagina met zoekresultaten.

Er is< een ding u moet begrijpen, zelfs voordat u uw zoekopdracht te starten. Als een volwassene site operator, worden u een "hoog risico" business. Terwijl in welke andere branche dit misschien niet zoveel zeggen, om de wereld van online betalingsverwerking, is het verschil tussen de toekenning van uw goedkeuring en ronduit te ontkennen uw aanvraag. Begrijpen het begrip van een hoog-risico koopman zal ook u helpen bij een goede verwachtingen.

Onder de horden die u kunt tegenkomen als een adult entertainment industrie koopman (en dus een hoog risico handelaar) zijn hoge verwerkingskosten en kan zelfs extra papierwerk. Dus het kan niet helemaal handig om uw beslissing te baseren uitsluitend op de prijzen aangeboden door de payment processor. Ja, bespaart een paar centen even en er is altijd een goede zaak, maar kijken naar wat anders de verwerking bedrijf biedt. Hier zijn enkele vragen die u kunnen helpen beoordelen van de verwerking van betalingen kandidaten dat u verengd:

1. Hebben ze begrijpen wat ik nodig heb? Het is niet echt zo makkelijk aan een payment processor die uitsluitend geschikt is voor uw behoeften als een volwassene eigenaar van de site te vinden. Als je geluk genoeg om een te vinden, hoe weet je indien hun diensten werkelijk bent gericht uw behoeften? Een manier is om te weten of ze u kunnen voorzien van de uptime iedere volwassene site moet. Het kiezen van een payment processing partner beschikbaarheid van lijsten als een van hun belangrijkste richt is een verstandige keuze.

2. Welke zekerheid is de payment processor te bieden? 128-bit SSL-encryptie is al de industrie-standaard. Het komt nu aan in hoeverre uw betaling processor kan ervoor zorgen dat dit de veiligheid beloven. Lees meer over de specs van de betaling van de verwerker gateway. Adult sites worden sterk afhankelijk van snelle en foutloze-technologieën, proberen om een processor te vinden met een strakke beveiliging systeem dat de behoeften van de volwassen industrie wedstrijd.

3. Kan ze me helpen beteugelen terugboekingen? Chargebacks gebeuren met een heleboel redenen, niet altijd in controle van de volwassen koopman's. Nog een probleem dat u moet aangrijpen als een hoog risico merchant: betalen met creditcard verenigingen (zoals Visa en MasterCard) zijn systemen in plaats die kunnen krijgen handelaren die een hoge chargebcack ratio verboden accepteren credit cards. Dit is het koud, hard waarheid. Een betalingsverwerker met doeltreffende maatregelen kunnen schrobben fraude te kunnen voorkomen dat je krijgt in die zwarte lijst.

4. Heeft de payment processor bieden service op maat? Het moet gezegd worden: We willen allemaal een beetje anders. Omdat het een volwassen site, is het moeilijk genoeg om te concurreren met een miljoen andere sites dezelfde diensten op internet. Na een payment processor die kan geven allemaal je dat je nodig hebt is groot, maar met een, dat kun je aanpassen zijn diensten specifiek voor uw site is veel beter.

5. Zal ik mijn geld op tijd te komen? Laten we niet omheen draaien, de reden waarom uw site voor volwassenen behoefte aan een payment processor in de eerste plaats is dus je kan de melk een beetje cash out van al het harde werk dat u hebt gedaan. En terecht. Je verdient het geld, dus moet je kijken naar een payment processor die in staat zou zijn om U te garanderen consistente uitgaven. Een payment processor het vermogen om te zorgen voor haar financiële verplichtingen te nemen is diep geworteld in de efficiency van haar processen. Dat is dus ook de moeite waard onderzoeken.

Er zijn waarschijnlijk een miljoen andere vragen die u kunt (en moet) vragen. Maar dit zijn de basis, dat wil u laten weten vanaf het begin als de betaling processor waar u naar op zoek bent naar goed zou zijn voor uw volwassen bedrijf.

Let op: Dit zoeken kan krijgen frustrerend, maar uiteindelijk zal het allemaal wel waard te worden. Stellen van deze vragen kan helpen Preciseer uw zoekopdracht naar handelaren die echt tegemoet te komen aan uw klas. Er bestaan vele merchant account aanbieders die er zijn dat zal vooraf met u worden als het gaat om de details van hun dienst. AdultMerchantPay (http://www.adultmerchantpay.com) is een voorbeeld van dergelijke. Deze betaling processor uitsluitend voor volwassenen handelaren begrijpt de meeste van de behoeften van de industrie. Je kunt ook proberen andere payment processor voor hoge-risico-industrieën. Wees niet bang om de vragen die u zich zal uw bedrijf te maken met een bepaalde processor een succes te vragen.

No comments:

Post a Comment