Waar is je schat

Mattheüs 6:21 zegt: "Uw hart zal altijd waar uw schat is." Zelfs als je geen christen, dat is een interessant onderwerp aan te denken. Immers, gezond verstand zou ons te vertellen dat wat we ons geld uitgeven aan veel dingen bepaalt, met inbegrip van onze persoonlijkheid, onze gewoonten, en over het algemeen wat voor een persoon van wie we zijn. U kunt echt heel veel te vertellen van iemand door te kijken naar hun chequeboek.

Ik wil niet aan iedereen te categoriseren, maar de meesten van ons
We zouden er ook mee eens dat de ouders dat geld uitgeven aan voedzame voedsel voor hun gezinnen, de zorg over hun gezondheid en welzijn.

Hoe zit het met de persoon die geld investeert in het helpen van andere mensen? Kopen boodschappen voor een alleenstaande moeder of het helpen met de reparatie van een auto of spreekt boekdelen over die persoon.

Maar hoe zit de persoon die een veel uitgaven op of de BestBuy Gap, maand na maand? Hoewel op zichzelf niet slecht, als dit u, kunt u een kijkje nemen om te zien of u inderdaad het beheren van uw geld in uw beste belang.

Wat een interessante oefening, haal uw chequeboek of bankafschrift en neem een snelle blik op waar uw geld naartoe gaat. Het kan u verrassen wat voor soort persoon je werkelijk bent. Het maken van een verandering is gemakkelijk. Het begint met een besluit.

No comments:

Post a Comment