Waarom Bounced Cheques Bad Mean Business

Kleine bedrijven zijn sterk afhankelijk van de handhaving van een goede cash flow en die hun cliënten op tijd te betalen. Dus wanneer helft van Groot-Brittannië kleinbedrijf's zijn lijden slechte cash flow, dat is slecht nieuws voor kleine ondernemingen.

Recent onderzoek toont aan dat kleine, middelgrote en grote bedrijven hebben vele ongedekte cheques. Micro-ondernemingen met minder dan 10 werknemers, zijn minder te lijden.

Een manier waarop dat kan gebeuren is bij iemand die een bedrijf
Het begrip van de Cheque Clearing Systeem

De meeste mensen weten dat een cheque overal naartoe brengt drie-zeven werkdagen duidelijk. De datum dat een cheque geeft groen licht is afhankelijk van:

1. De valuta die de cheque zich bevindt Sterling controles in het Verenigd Koninkrijk duidelijk sneller dan de controles in Franse franken, bijvoorbeeld.

2. Of de bank die de cheque uitgegeven is in de dezelfde groep van bedrijven, omdat de bank de cheque wordt gestort. Cheques meestal duurt het langer voordat duidelijk wanneer betaald buiten de bankgroep.

3. Of de cheque wordt betaald in een zakelijke dag.

Wat veel mensen niet weten is dat meeste banken 'clear' normale controles wanneer de clearing verstreken is. Dit gebeurt soms voordat de bank heeft toegezien dat de middelen beschikbaar zijn. De bank maakt het bedrag van de cheque voor terugtrekking, maar is niet echt gewist.

Sommige mensen gewetenloze kunt dit gebruiken om in hun voordeel. Bijvoorbeeld, zij kunnen betalen met een cheque voor goederen of diensten, schrijft de verkeerde bedrag op de cheque te vragen voor een restitutie en verdwijnen met het geld en voor de check-clearing-proces is voltooid. Wanneer de oorspronkelijke cheque stuitert, is het de kleine bedrijven die nog geconfronteerd met een boze bankdirecteur en een hoge rekening.

Betaling Help Voor bedrijven

Gelukkig zijn er andere manieren voor het bedrijfsleven om geld te ontvangen van zijn klanten. De eerste is de Banken Automated Clearing Systeem (BACS). Dit is een veilig systeem waarin de betalingen pas drie dagen duidelijk. Dit systeem wordt vaak gebruikt om rechtstreeks te betalen salaris controles bankmedewerker de rekeningen.

Een dure systeem (waarbij de vergoeding ongeveer £ 25 per transactie) is het Automated Clearing House Payment System (CHAPS). Dit systeem maakt het mogelijk op dezelfde dag voor elektronisch geld transfers.

Ondernemers die zich zorgen maken over het achterlaten met een grote schuld zou het krijgen van hun klanten om te betalen via een van deze systemen waar mogelijk. Dit zal de Hoogstaand zakelijke kosten van vermindering van ongedekte cheques.

No comments:

Post a Comment