Commerciële Equity Line of Credit

Commerciële Equity Line of Credit, afgekort als CELOC, het best geschikt is om de industrie de veranderende financiële behoeften. Het wordt voornamelijk gebruikt door kleine bedrijven, met name start-ups. Een commerciële Equity Line of Credit is een nulsaldo voor een bepaalde tijd per jaar. CELOC biedt gemakkelijke toegang tot de leningnemer geld wanneer het nodig heeft. Met behulp van die controles kan het geld gemakkelijk toegankelijk.

Een commerciële Equity Line of Credit kan de hypotheekn
Met de hulp van een Commerciële Equity Line of Credit, De lener kan cash flow te regelen door leningen alleen wat nodig is. Het vermindert de rentelasten often gemaakt door meer dan lenen. De rente is gelijk aan of groter is dan de prime rate.

Een commerciële Equity Line of Credit biedt bijna alle voordelen die er beschikbaar zijn met een Home Equity Line van krediet. De lijn van krediet kan worden gebruikt om de cashflow te verbeteren of uit te breiden bedrijf. Ook wordt het gebruikt voor andere uitgaven zoals de aankoop van materiaal en het vergroten van inventaris. Een groot voordeel van CELOC is dat de lener heeft om de rente te betalen over het bedrag alleen toegankelijk.

Ook wel bekend als beheerskredieten, een Commerciële Equity Line of Credit speelt een vitale rol in het bedrijfsleven. Door snelle toegang tot cash met de mogelijkheid om overuren te betalen, CELOC zorgt voor elasticiteit aan de lener.

No comments:

Post a Comment