De Payroll Card - Wat het betekent voor de werkgever, werknemer en Bank

Traditioneel, een payroll omvat functies van afleveren monetaire voordelen door middel van de lonen, belastingen voorheffingen, inhoudingen en beloont. Het gaat om een vitale financiële rekeningen record voor elk bedrijf en is onderworpen aan de nationale en staatswetten. Het is ook van vitaal belang voor goede arbeidsverhoudingen, aangezien de tijdige en accurate kwijtschelding van hun bestaan is natuurlijk dierbaar werknemers. Nogmaals, oudsher worden deze financiële transacties overgemaakt na
Voor bedrijven, met behulp van dit systeem is handig en nuttig om de volgende redenen:

. Het bedrijf bespaart geld bedrukken en afgeven van controles

. Het bedrijf heeft niet langer te kopen dure cheque voorraad

. Het bedrijf verlaagt de interne kosten als resultaat van de bovengenoemde punten

. Het bedrijf is niet langer zorgen te maken over enige vorm van fraude te controleren, bij verstek - zijn er geen uitgegeven cheques die mogelijk zou kunnen komen, verloren of gestolen.

. Met behulp van de payroll-kaart-systeem zorgt voor een soepele afhandeling van de verstrekking van de functie van de salarisadministratie aan werknemers die niet regelmatig toegang heeft tot een bank, of doe een bankrekening niet om wat voor persoonlijke of financiële reden.

Voor medewerkers, behulp dit systeem is gunstig en voordelig voor de volgende redenen:

. De werknemer hoeft niet meer om rente te betalen om geld controles

. Aangezien het bedrag dat door hen is geladen of rechtstreeks gestort op een debit card, kan de werknemer rechtstreeks toegang tot hun beloning op.

. De Payroll-kaart kan rechtstreeks worden gebruikt voor aankopen in winkels te maken.

. De loonlijst kaart kan ook worden gebruikt om direct contant geld terug te trekken uit geldautomaten (ATM), zodat het ongemak van een cheque casher.

. De payroll-kaart als deze ten laste van een zelfstandig zichtrekeningen, is zeer flexibel en kan direct gebruikt worden om rekeningen te betalen.

. Sommige payroll kaarten, eigenlijk een meerderheid van hen, zijn FDIC verzekerde.

. Deze kaarten zijn op de 'open lus' systeem en biedt een hoge mate van flexibiliteit ten aanzien van de bruikbaarheid. Dit komt omdat ze worden gebruikt op een meer universele PIN gebaseerd netwerk en zijn derhalve aanvaard en gebruikt buiten de geregistreerde gebruiker zich bevindt en de onmiddellijke nearabouts.

En tot slot, dekken we de reden waarom de banken hebben Payroll Card Services aangeboden op alle. Banken niet rechtstreeks te bieden of de markt deze service aan de klanten op alle. In plaats daarvan benadering van werkgevers om de dienst te integreren in hun interne loon afgeven van processen, en vervolgens aanbieden aan hun werknemers die niet beschikken over een directe storting account. De vier belangrijkste doelstellingen van een bank in het aanbieden van deze financiële dienst product aan de consument:

. Door het verminderen van payroll verwerking kosten en verhoging van de directe depositie van de mate waarin zij fungeert als een cash management service aan commerciële klanten.

. Het biedt een product aan werknemers die willen of verlangen van de functionaliteit en de voordelen van gebruik van een pinpas, maar niet of niet beheren van een betaalrekening.

. Dit speelt natuurlijk een rol in het voordeel van de Bank. Hoe? Aangezien het trekt klanten naar het gebruik en het onderhoud van de loonmassa kaart, de overgang naar meer traditionele rekeninghouders steeds mogelijk en moedigt hen dit ook gebruiken om andere en meer producten van de bank.

. Het bereiken van alle bovenstaande rendabel is het hoofddoel van de Bank.

No comments:

Post a Comment