UK Finance: Wie Maakt The Money

Zoals u kunt verwachten van een land dat zo veel invloed in de wereld heeft, de VS loopt voorop in de wereld te financieren, maar weet je ook hoe sterk de Britse financiële sector? De verhuizer en shakers? Het grote geld verdieners zijn?

Terwijl de Britse financiële sector heeft vele high profile grote geld overnames, de toonaangevende bancaire groepen hebben een massale aanwezigheid op de grote straat en in het buitenland, en ze zijn de moeite waard honderden tussen hen miljarden.

Hoewel
Terwijl de grote banken zijn vaak in de media voor hun grote winsten geld, denkt u echt weet dat de omvang en winstgevendheid van een aantal van de bekendste financiële conglomeraten in het Verenigd Koninkrijk? U vindt deze cijfers verrassend: -

Naam: HSBC

Prijs van de groep: 105,57 miljard pond

De winst in 2005: 15,081 miljard pond

De business lines van HSBC de hele wereld, maar er is een grote historische aanwezigheid in het Verre Oosten markten, vanwege de oorsprong van de bank. De Britse blootstelling wordt voornamelijk door middel van Midland Bank, die werd overgenomen vele jaren geleden.

Klik hier voor de up-to-date koers van het aandeel en financiële informatie.

Naam: Royal Bank of Scotland

Prijs van de groep: 65,34 miljard pond

De winst in 2005: 5,501 miljard pond

Terwijl de Royal Bank of Scotland heeft uiteraard zijn wortels in de Schotse financiële sector, het bedrijf heeft nu wereldwijd blootstelling - met de Verenigde Staten een van hun belangrijkste markten. Het bedrijf nam echt uit na de overname van NatWest Bank, die de groep verplaatst naar de hogere divisie. Strakke kostenbeheersing en hogere rendementen op de investeringen hebben bijgedragen tot de groep groeien.

Klik hier voor de up-to-date koers van het aandeel en financiële informatie.

Naam: Barclays Bank

Prijs van de groep: 48,72 miljard pond

De winst in 2005: 3,447 miljard pond

Barclays heeft een geschiedenis van problemen beheersen slechte schulden, en leed met name wanneer de derde wereld slechte schulden steeg in de jaren 1980 en 1990. Terwijl een van de oudste bancaire groepen in het Verenigd Koninkrijk, de onderneming hebben geworsteld om gelijke tred te houden met nieuwere, frissere concurrenten en door velen gezien als het volgende overnamedoelwit - met een aantal Amerikaanse groepen gezegd dat hun situatie nauwlettend.

Klik hier voor de up-to-date koers van het aandeel en financiële informatie.

Deel Two To Follow ......

No comments:

Post a Comment