Het vinden van Reverse Mortgage bedrijven kan u Trust

Als je hebt besloten een aanvraag voor een omgekeerde hypotheek op uw huis, u bent goed, zoals miljoenen voor senioren, met uitzicht op pensioen, met veel minder financiële zekerheid dan je had verwacht. Of ja, het laatste wat je wilt doen, is uw omgekeerde hypotheek gefinancierd door een minder-dan-scrupuleuze bedrijf.

Het is een trieste realiteit dat omgekeerde hypotheek zwendel in overvloed, en dat het niet ongehoord dat bedrijven omgekeerde hypotheek aan mensen lading in de markt voor omg
Wanneer zijn om betrouwbare Reverse Mortgage bedrijven vinden

Als je te maken hebt met omgekeerde hypotheek bedrijven die de vraag naar het lijkt een hoog percentage van de potentiële omgekeerde hypotheek bedrag - laten we zeggen, tussen de vijf en tien procent - alleen maar om de aanvraag te beginnen, doen nog een ding niet tot u hebben ingecheckt hun processen-verbaal met de Nationale Reverse Mortgage Lenders Association, die de omgekeerde hypotheek goedgekeurde lijsten bedrijven door de overheid. U kunt gratis informatie ook vinden op omgekeerde hypotheek bedrijven in de HUD - ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling --- website.

De NRMLA werd opgericht in 1997 om de omgekeerde hypotheek-industrie toezicht in de VS, en hun website een schat aan informatie. U kunt leren alles wat u moet weten om een aanvraag voor een omgekeerde hypotheek. U vindt antwoorden op veelgestelde vragen over het proces van omgekeerde hypotheek, en een "omgekeerde hypotheek calculator waarmee u kunt bepalen grenzen aan hoeveel geld je kunt verwachten te ontvangen in een omgekeerde hypotheek.

De NRMLA heeft opgesteld een gedragscode waaraan een omgekeerde hypotheek bedrijven moeten het eens worden voordat zij vermeld op de NMRLA site als een erkende kredietverstrekker. Hun gedragscode vereist dat goedgekeurd omgekeerde hypotheek ondernemingen gevoelig zijn voor de unieke behoeften van senioren, en niets doen om te profiteren van hun onbekendheid met de omgekeerde hypotheek proces.

Wanneer u klaar bent om door te gaan

Als je hebt besloten om serieus te oefenen

de reverse hypotheek opties, bezoekt u de website en NRMLA zoeken in de lijsten van omgekeerde hypotheek bedrijven in de staat waar uw woning gelegen is. U kunt de lijst beperken door het vinden van die bedrijven die het dichtst bij u, en als je een dozijn of zo, kun je contact opnemen omgekeerde hypotheek bedrijven via de telefoon.

Maak afspraken met hen, zodat u kunt beschikken over een diepgaande discussie over de financiering ervan termen, als je iemand kent die al een lening met een van de omgekeerde hypotheek lokale bedrijven, praat met ze over hun ervaringen en tevredenheid met het proces.

No comments:

Post a Comment