Hoe een Financieel Succes System Evolve

Meer wel dan niet, mensen associëren succes met geld en rijkdom. Hoewel dat een scheve oog op succes, is het waar dat succes vaak gepaard met financiële beloningen, het is ook waar dat veel mensen die streven naar succes zijn denken van de financiële beloningen die zal volgen wanneer zij slagen. Maar wat als uw idee van succes is zuiver financiële? In dat geval zou het kunnen dat u zoekt een financieel succes systeem dat zal u helpen verwezenlijken uw financiële doelstelling.

In twee andere a
In de meeste opzichten, uw persoonlijke financiën zijn niet verschillend van de financiën van een bedrijf. De onderliggende principes zijn hetzelfde. Als voormalig professioneel management boekhouder, kan ik u verzekeren dat de manier waarop een bedrijf of de organisatie financiën zijn of moet worden, stormloop fundamenteel vergelijkbaar met de manier uw eigen financiën moet run.

Elk bedrijf zal beschikken over systemen die in de plaats die zijn ontworpen om het succes van het bedrijf verder, evenals de bescherming van haar activa tegen misbruik. In feite, ze zetten in een financieel succes van een systeem dat hen in staat stellen het bedrijf winstgevend te lopen en door dit te doen bouwen activa.

De belangrijkste elementen van de financiële draagkracht van een onderneming het systeem kan heel gemakkelijk worden herkend als een goede praktijk in uw eigen persoonlijke financiële stelsel. De wettelijke eisen zijn heel verschillend, maar vanuit een financieel beheer oogpunt er zijn enkele handige gelijkenissen een individu kan leren.

Als u wat van de volgende zaken te financieren fundamentals om je eigen benadering van persoonlijke financiën, dan na verloop van tijd ziet u een systeem dat de financiering van het succes van uw vermogen zal groeien voor de rest van je leven te ontwikkelen.

1. Budgeting

Het instellen en beheren budgetten is het een routineklus kader van een zakelijke, ze zijn een essentieel instrument in de financiële controle. Een thuis begroting is van vitaal belang. Verkrijg in de gewoonte van vaststelling en bewaking uw persoonlijke begroting van inkomsten en uitgaven, en u zullen de stichting van een financieel succes plan hebben.

2. De beoordeling van investeringen

Wanneer een bedrijf beslist om geld te besteden aan een groot kapitaal item of nieuw product, bijvoorbeeld, kan het verrichten van een beoordeling van investeringen. U zult niet zulke grote uitgaven besluiten te maken, maar het belangrijke ding is bewust beoordelen de uitgaven. Zal zij bouwen uw financieel succes of belemmeren het? Bijvoorbeeld, indien u koopt een auto, die zal depreciëren, er een hoog risico zal aanzienlijk verminderen uw persoonlijke activa en stel terug uw financiering succes plan. Als het is tijd om te genieten, zorg dan dat is het juiste moment.

3. Building Activa

Een bedrijf bouwt activa door consequent rendabel, investeren wijselijk, en ontwikkelen de handelszaak bij een verstandige en duurzame tempo. Omdat rendabel is het verdienen van meer inkomsten dan u doorbrengen in de uitgaven. De Hetzelfde geldt van u als individu; altijd verzekeren u meer verdienen elke maand dan u doorbrengen. Het saldo (besparingen) gaat in uw reserveonderdelen activa, die kunnen bouwen mettertijd, vooral met geluid investering.

4. Balans

Het creëren van een financiële balans in een groot bedrijf kan zeer complex zijn. Een vereenvoudigde versie kunnen helpen u een oogje houden op uw eigen activa status. Voorbereiden een ruwe balans eenmaal per jaar, Resultaat uw activa op ene kant en passiva op de andere, zal je een idee geven van uw persoonlijke waard in financiële termen. Door vergelijking van jaar op jaar, kunt u ervoor zorgen dat u vooruitgang boeken.

Als u een huis budget software programma, kan hij last hebben van een balans mogelijkheid om u te helpen.

5. Regelmatige financiële rapportage

Bedrijven hebben een wettelijke verplichting rekeningen moeten opstellen elk begrotingsjaar. Uw wettelijke vereisten zijn voor uw persoonlijke fiscale doeleinden.

Echter, een bedrijf niet slechts berust op de jaarrekening, en u mag evenmin. Het is waarschijnlijk zullen ze het beheer van rekeningen op ten minste een maandelijkse basis, zodat het beheer bij te houden van de manier van zaken verloopt. Je moet ook volgen dat voorbeeld, en houdt nauwlettend in de gaten op uw budget elke maand, en reageren.

6. Cash Flow Forecasting

Zelfs een winstgevend bedrijf kan hebben problemen om te gaan als het niet goed beheren van de cash flow. In feite is een gemeenschappelijke reden voor bedrijven handel te staken. Als onderdeel van uw budgettering, verzekeren u nemen kasstroom forecasting, die manier kun je voor pieken en dalen in inkomsten en uitgaven toestaan zonder het raken problemen met uitbetalende rekeningen op tijd.

Ontbrekende betalingen kan bewijzen dure om uw algehele rijkdom, dus wordt best vermeden allen tijde.

7. Investeringen en Treasury

Als alles goed gaat volgens plan, zal u kasoverschotten. Een bedrijf zal hebben een penningmeester voor dat, maar in uw geval dat penningmeester u is. Neem dat serieus rol, en na verloop van tijd krijgt u een financiële succes. Als u een partner, het zinvol hen te betrekken in dit, en andere delen van uw plan voor financiële zekerheid.

Investeren is een fascinerende onderwerp, dus als je kan leren over, u zal ook beter toegerust om beter te doen dan een gemiddelde belegger. Investering is ongeveer tussen risico's en rendement, en als je kunt meester, dat zonder Silly's, je goed moet financieel doen.

Bovenop van deze zuiver financiële aspecten, zijn er andere kerngebieden om een bedrijf dat zal beïnvloeden financiën die kon je van leren:

1. Marketing

Houd een oogje op de markt voor het type van het succes bent u op zoek naar en uw expertisegebieden. Probeer anticiperen hoe die markt kan ontwikkelen en bereid uzelf vooruit iedereen. Je bent meer waard als je voor het spel, welk gebied u ook bent. Bijvoorbeeld, toen ik 20 was vond ik het een goed idee, om op lange termijn zo veel over computers en financiering mogelijk te leren, want uiteindelijk zouden zij de belangrijkste zijn in elke organisatie. Dat was voordat pct's bestonden, en het bleek een verstandige beschikking, hoewel mijn belangrijkste doel was een schrijver worden.

2. Onderwijs en opleiding van personeel

Als een individu, hoe meer je ontwikkel uzelf over de vele aspecten van ons leven, zowel prive als zakelijk, hoe beter je geplaatst bent om rijk te worden. Nooit zelfgenoegzaam geworden over uw eigen kennis; mettertijd zal daling in voorop, zodat u noodzaak om voortdurend verfrissen of. Train jezelf, ontwikkel uzelf, continu.

Degenen zijn slechts een paar ideeën van hoe u mag gebruiken bedrijfsactiviteiten financieren praktijken om uw eigen financieel succes bouwen over de lange termijn. Volg deze, en je moet niet ver mis kan gaan, en jezelf voor een rebound er iets voor te bereiden ooit mis gaan, zoals ontslag of echtscheiding, die zelfs kan torpederen het beste van financiële plannen.

No comments:

Post a Comment