Uw Krediet Nu Fix -

Geloof het of niet u kunt fix uw credit geschiedenis in slechts drie dagen - Veronderstel krijgend uw credit later correctie nu en niet. Lees verder om erachter te komen hoe het wordt gedaan.

Vraag iedereen die geprobeerd vaststelling een vergissing op zijn credit verslag hoe lang het duurde - zouden ze allemaal beweren dat de procedure was buitengewoon traag en was het wachten zeurderig. Dus, het lezen van de eerste verklaring zeker opgevallen. Stel je voor, er is een bedrijf dat beloften om< uw krediet kunnen komen nu op te lossen door zich te ontdoen van al die creditcard van fouten in slechts 72 uren.

Deze diensten zijn rescoring legitieme en in feite zij een cruciale rol in de creditcard business geworden. Deze worden meestal aangeboden door kredietinformatiebureaus die geheel onafhankelijk zijn. Deze diensten worden vaak gebruikt door makelaars of hypothecaire kredietverstrekkers die streven om een betere deal krijgen in termen van leningen. Door het verwijderen van de fouten, kan de kredietnemer de credit score worden opgevoerd, dus zijn leningen proces zal zeker zak hem de lening dat hij solliciteert.

Toch moet worden herinnerde:

- Deze diensten kunnen niet rechtstreeks worden gebruikt. De bedrijven die bieden snelle rescoring werken samen met makelaars en hypotheekverstrekkers, die niet rechtstreeks met u, de consument. Als u worden aangeboden die u kunt direct en rechtstreeks credits, kansen zitten, het is gewoon een scam repareren.

- Deze diensten zullen niet verwijderen de negatieve records die u zijn betwistten. Just omdat het goed klinkt, betekent dit niet dat zij perfect. Rapid rescoring niet precies wegvagen ieder slechte krediet geschiedenis zodat u niet kunt toevlucht tot deze procedures als u een geschil met een schuldeiser.

- U moet het bewijs dat er echt een fout was aanwezig op uw afschrift. Dit kan komen in de vorm van uw schuldeiser akkoord te de fout of een ontvangstbevestiging dat de account is gemeld als +30 dag verschuldigd. Het is het beste dat je als consument, hebt u de brief in je hand. Geschreven rapporten worden bijgeschreven, omdat ze dienen als records.

- Er zijn geen gegarandeerde resultaten. U kan slagen in het verwijderen van de fout van uw credit rating, maar er is geen enkele manier te voorspellen hoe bepaalde je over-all score zal veranderen, naast deze verandering.

Ongeacht, er zijn makelaars en hypotheekverstrekkers die beweren dat door het ondertekenen voor rescoring diensten, kunnen goede resultaten worden verkregen. De reden waarom deze rescoring diensten zo populair zijn geworden met de creditcard gebruikt publiek is vanwege hun doeltreffendheid. Vanzelfsprekend iedereen die in deze snelle wereld zou dat zijn diensten snel te doen. Dat is wat deze 72-uurs rescoring diensten zijn veelbelovende een kredietdienst nu fix "bieden.

Vroeger geloofde men dat discriminatie een rol te spelen in de kredietverlening beslissingen. Maar dit was het meestal niet het geval. Gewoonlijk afwijzing van lening aanvragen is het gevolg van de laattijdige betalingen. Aangezien de meeste beslissingen worden automatisch gedaan door zich te baseren op krediet scores die kan worden geraadpleegd via de computer deze drie cijfers in principe leiden tot geldschieters bepalen of je die lening of niet. Het is alsof deze drie nummers zijn een preview om uw kredietwaardigheid.

Problemen op de kredietmarkten verslagen worden doorgaans niet opgevallen. Het duurt dagen voor creditcardhouders om er zeker dat er werkelijk is een fout in hun verklaringen. Zou het niet zo handig als de correctie van deze fout is het precies het tegenovergestelde?

No comments:

Post a Comment