De staat van New Jersey Dankt Bewoners Honderden miljoenen mensen in Ongeclaimd Geld

De staat New Jersey heeft de hoogste bevolkingsdichtheid tussen de 50 staten-gemiddelde van 1.030 mensen per vierkante mijl met 90% de mensen leven in een stedelijk gebied. Dit kan verklaren dat onroerendgoedbelasting in de Garden State is de hoogste in het land tweemaal het nationaal gemiddelde ligt. Gebaseerd op een recent rapport van WCBS Nieuwsradio echter, 200.000 huiseigenaren in Jersey State lijken niet te weten of zorg over dat zien als ze niet van toepassing voor $ 200 miljoen aan fisca
Belastingteruggaven zijn slechts een van de vele voorbeelden van bronnen van New Jersey opgeëist geld en bezittingen. Verlaten bankrekeningen, aandelen, cash en minerale afzettingen, opgeëist verzekerings-en pensioenuitkeringen, niet-geïnde cheques en zelfs veilig depositobank gehalten vallen allemaal onder New Jersey Onbevestigde Eigendomsrecht. Alle soorten items zijn gevonden in de laatste-autografen van historische figuren als generaal George S. Patton en Mae West, een 80.000 dollar Tiffany armband, een beenprothese en oude dierlijke beenderen zijn verzameld uit kluis inhoud verlaten door de bewoners van New Jersey

Mensen zijn geneigd spoor verliezen van hun financiën, wanneer ze veranderen adressen of baan, trouwen of-voorbijgaan. Adressen cheques of aankondigingen kunnen worden teruggestuurd naar de afzenders bij het verstrekken van adressen niet worden achtergelaten door de zou zijn ontvangers. Onder verkommeren wetten, zijn deze verlaten draaide financiële activa-over om de toestand na een bepaalde periode die varieert van de rekening van het type rekening te houden met het type en de staat tot staat. De website van de New Jersey State de Afdeling Belastingen zegt het volgende over geld en goederen opgeëiste:

"Tenzij anders bepaald door dit hoofdstuk, alle bezittingen, inclusief eventuele inkomsten of verhoging daarvan afgeleide, minder enigerlei wijze kosten, ongeacht of zich in deze Staat of andere staat, dat wordt gehouden door haar afgegeven, omdat in de normale gang van zaken van een houder en bleef opgeëist door de eigenaar voor meer dan drie jaar na werd het verschuldigde of uitkeerbare wordt vermoed verlaten.

Op het moment dat belang wordt geacht opgegeven, onder deze afdeling, elk ander eigendomsrecht die is aangegroeid of toekomen aan de eigenaar als gevolg van de rente, en die nog niet vermoeden verlaten, wordt ook geacht de steek gelaten. "

Zo'n 42.000 inwoners van de Garden State onlangs beweerde 88,4 miljoen dollars in een jaar, maar er zijn nog honderden miljoenen dollars te vorderen die behoren tot meer dan 1.200.000 mensen. Elk van de 1,2 miljoen mensen zijn verschuldigd ten minste $ 50, maar velen zijn nog veel meer verschuldigd. Atlantic City, NJ is de thuishaven van de jaarlijkse de Miss America-verkiezing, maar staat bewoners moet ook kijken naar iets (zo niet meer) prachtige-New Jersey opgeëiste geld.

"Vrijheid en welvaart" is de toestand motto en iedereen is inderdaad vrij om te controleren of te gaan en een zoekopdracht voor opgevraagde eigendom en maken zich een beetje meer welvarende door terug te krijgen hun verloren geld. Het kan zo simpel zijn als on-line te gaan en het doen van een niet opgeëiste geld zoekopdracht met een naam. Het lastige deel is al bezig met een grondige zoektocht, zoals het mogelijk is om een pre-verkommeren-fondsen en niet opgeëiste geld kijken in verschillende staten.

No comments:

Post a Comment