Is de krediet crisis? 7 Stappen om jezelf te beschermen

Deze economische crisis is iedereen bezorgd. Het maakt niet uit als je voor minimum loon of zijn trekken in 7 cijfers, financiële zaken zijn op uw mening. Goed nieuws is dat er een aantal dingen die iedereen kan doen om boven water te houden zelf in deze woelige economie.

Volg deze 7 tips om u te helpen omzeilen uw eigen economische neergang:

Stap 1: Sla zoveel mogelijk. Probeer om te bezuinigen op de kosten, zodat je kunt leven op de helft van wat je leven op nu. Doe de rest in besparinge
Stap 2: Probeer om te besparen op elke aankoop. Het maakt niet uit hoe groot of klein de aankoop is, probeer op te slaan. Snij coupons. Kijk goed rond voor een betere deal. Doe wat nodig is om op te slaan elke keer als je iets koopt.

Stap 3: Maak een begroting. Een van de enige manieren om op de hoogte blijven van uw financiën is om te weten wat u besteden. U kunt dit doen door het creëren van een begroting. Als het niet in de begroting dan moet je niet uitgeven. Uw budget kun je ook bijhouden van de schulden, zodat ze niet vergeten worden.

Stap 4: Snijd de creditcards. Het is nu niet het moment om dieper in de schulden te krijgen. Stop lenen. Stoppen met laden. Weg met uw creditcard betalen en de focus op ze af in plaats van aangaan van nieuwe schulden. Betaal ze op tijd ook, zodat je niet bouwen kosten.

Stap 5: Overweeg terugschroeven. Veel mensen hebben extra zenders op de kabel of satelliet die ze niet gebruiken. Het wegwerken van hen kan eigenlijk vrij u een beetje. Kijk voor andere dingen die je kunt downgraden, ook. Alles, van telefoons tot het aantal eigen auto's die u kunt worden gedegradeerd.

Stap 6: niet kopen in de hype. Soms luistert niet naar het nieuws of het lezen van de laatste economische krantenkoppen kunnen helpen. Je hebt genoeg benadrukken. U hoeft niet worden gehinderd door wat de media zegt. De helft van de tijd dat ze toch dingen overdrijven, waardoor ze lijken erger dan ze werkelijk zijn.

Stap 7: Doe niet zo negatief. Negatieve gedachten alleen nog erger maken. Blijf positief. Houd een goede kijk op dingen. Laat dit hele ding economische u neer. Denk aan positieve gedachten en houdt een glimlach op je gezicht. Het zal niet alleen je beter te voelen, maar kan dat net te trekken positieve dingen gebeuren op je leven.

De kredietcrisis is belastend voor iedereen. Zij zullen niet eeuwig duren, dat wel. Je hoeft alleen maar je hoofd houden en ga er doorheen. Je hebt te blijven en niet slimme laat de kleine dingen die u neer. Uiteindelijk dingen zullen weer gaan opzoeken en zullen we uit deze crisis. Als u de bovenstaande zeven stappen die je moet komen aan de andere kant in goede staat en startklaar wederopbouw van uw financiën.

No comments:

Post a Comment