Credit Unions

Verzekering

Hoewel ze worden gecontroleerd door de leden, credit unions zijn in het algemeen strikt gereguleerd door de overheid. Zo kunnen ze opereren in een zeer voorzichtige manier. In de Verenigde Staten, afzettingen in meer dan 9000 federale en staatswetten gecharterde credit unions zijn verzekerd door de Nationale Unie delen Credit Insurance Fund, dat wordt begeleid door de National Credit Union Administration. Het bedrijf verzekert deposito's onder $ 100.000.

In aanmerking te komen
<

Als u ongerust te zijn om je geld te storten in of een aanvraag voor een lening van een bank, dan een credit union wellicht iets voor jou. Credit Unions zijn voor iedereen. Het moet evenwel worden opgemerkt dat de wet een aantal beperkingen op de personen die willen gebruik van hun diensten sets. In het algemeen, een credit union heeft zijn gebied van lidmaatschap gedefinieerd. Ook hier dienen leden hebben iets gemeen. Het kan hun werkgever, de school, kerk of gemeenschap.

Het vinden van een Credit Union

Als u zich niet bewust van enige credit unions die u kunt behoren, hier zijn enkele manieren om er een te vinden die bij u past.

Ga online: Bezoek de websites van verenigingen van kredietverenigingen in uw land. De meeste van deze sites geeft een lijst van de aangesloten vakbonden en vertegenwoordigers met hun contactgegevens. U kunt ook gebruik maken van hun 'credit union locator ", dat gewoonlijk wordt geïntegreerd in de site. Zodra u deze gevonden heeft die u past, pak de telefoon en bel hen te informeren.

Blader door de gele pagina's: Omdat sommige credit unions geen reclame, heb je te zoeken voor hen. Toch, hoe zuinig ze zijn als het gaat om reclame, kunt u nog steeds zien dat hun contact met nummers gedrukt in de gele pagina's. U kunt zelfs vinden sommige van hun zeldzame waarin hun advertenties gebied van het lidmaatschap.

Vraag eens rond: Je hebt geen idee, maar uw bedrijf zou kunnen zijn het sponsoren van een credit union. Zo niet, dan misschien een SEG (selecteer groep werknemers) heeft er een. U kunt uw baas over. Sommige werkgevers staan een directe aanbetaling van de loonsom voor de credit union. U kunt ook vragen uw gezinsleden. Als uw werkgever heeft er geen, dan moet je echtgenoot een werkgever heeft. Veel kredietverenigingen toe die in de familie van een lid, ook al kan worden vastgesteld door de vakbonden anders. U kunt ook vragen uw buren als ze weten geen.

Credit Unions zijn een geweldig alternatief voor banken en andere financiële instellingen. Als u er zeker van bent dat het is wat je nodig hebt, vindt een credit union die kan je accepteren en beginnen met het sparen van geld of het aanmelden voor een lening.

No comments:

Post a Comment