California College Financiering - Arnold zegt nee

Het lijkt de beroemde "Terminator" van de film wordt nu ook de niet zo bekende (gouverneur) "Terminator" voor subsidies op de belangrijkste universiteiten van Californië. De California collegegeld financieringsprogramma voor alle leerlingen wordt gedagvaard voor sommige grote bezuinigen door de inmiddels gouverneur Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger heeft zijn faam door in de films de rol van de "Terminator" en zijn beroemde lijn "I'll Be Back" betekent dat die hij daar zou zijn om de
De studenten die zich beroepen op de California studiefinanciering programma beweren dat een aantal van hen zal het onmogelijk worden om hun diploma te voltooien als ze niet over de broodnodige fondsen. Wat is het nu "Terminator" gouverneur denken een vraag van veel ambtenaren aan de universiteit. Een van de meest ingrijpende veranderingen zou niet verstrekken het geld voor de verhoging van de collegegelden voor diegene die reeds zijn in het midden van hun opleiding. De gouverneur plannen op het schrappen van de studenten medio natuurlijk veroorzaakt paniek en ontreddering van de gehele subsidie-systeem. De Universiteit van Californië en de California State University zijn gearing up voor de 10% renteverhoging in student tuitions.

In het jaar 2000 had de Californische wetgeving gegarandeerde midden-en lage-inkomenslanden studenten die voldoen aan bepaalde financiële en academische benchmarks bijna vol offsets van hun vergoedingen, die flink zijn geëscaleerd in de afgelopen jaren. Van de gouverneur 87,5 miljoen dollar in de voorgestelde verlagingen is ongeveer 10% van wat de Cal colleges moeten helpen die een laag tot midden inkomen leerlingen blijven op school. De gouverneur zegt dat hij beseft hoe moeilijk dit gaat worden op veel mensen, maar aangezien de wetgeving heeft geweigerd om de noodzakelijke alomvattende oplossing door te geven aan de financieringsprogramma's van de staat is gewoon bijna geen geld. Het is veel beter om bezuinigingen maken dan om leningen aan te beginnen van de federale overheid.

Dit is het advies van Schwarzenegger, zei zijn woordvoerster en in zijn eigen woorden beweert hij dat "hij begrijpt hoe moeilijk deze besparingen zal worden", maar hij is zelf verantwoordelijk voor de staat door de economische crisis en hij moet doen wat het beste is voor de staat als geheel. De grondgedachte achter snijdt de gouverneur het zinvol om de wetgeving, maar, de studenten zijn nog steeds verlaten, zonder enige hulp bij het voltooien van hun opleiding te verdienen dat de definitieve graad.

No comments:

Post a Comment