Financiële Utility Tips (deel 1)

Ontvang gratis hulpprogramma suggesties voor het verbeteren van je financiële positie als het beheer van uw financiering behoren stabiliteit is zeer essentieel voor u in strategisch opzicht. Aangezien zij zal u geld besparen, zal zij u in aanmerking voor het ontdekken van veel meer mogelijkheden, waardoor u stabiel in termen van uw doel bereiken-aspiraties en vooral "Alles draait om geld en cirkels, als je hebt in een acceptabele bedrag met een deugdelijke financiering plannen dan kan je zeker g
Voor uw eigen gemak, verdelen in 3 niveaus.

1.Het eerste niveau; Starters

a) Vasthouden door u Begroting.

Het maken van een begroting en dan trouw te blijven met haar twee tegengestelde polen zijn die moeilijk te voldoen. Dus, gebruik je je wilskracht overtuig uzelf dat voor uw eigen betterment eerste en het welzijn van mensen afhankelijk van u, dit moet worden gedaan zoals u dat wilt. Welke de eerste plaats is dat u een begroting maken, dat is een idee van de verdiencapaciteit en de uitgaven, en dan ongeacht je concluderen daaruit, u ernstig door haar stick. Gebruik een computer programma, of een potlood of iets om enkele schets van uw voorgestelde begroting te maken.

Een aantal dingen moeten worden gehouden bij het maken van een begroting, bijvoorbeeld, is geen pretje en je moet heel ernstig over IT, over niet-hoger zijn dan in geldzaken, maar gaan voor onder de lijn. Bijvoorbeeld u gemaakt een budget van 100 $ verdiencapaciteit van 10 dagen en 40 $ uitgaven en een besparing van 60 $. Het is dus eenvoudig, maar het probleem is, dat zonder 100 $, de sleutel bedrag, de hele begroting niet en als je denkt dat je ze kan krijgen in 10 dagen en op basis van "kan" "kan" "zal", dan maak je een budget, dan is het pure dwaasheid en niets anders. Wees praktisch en niet hypothetisch en slechts een man van berekeningen van geen enkele waarde. Alleen telt dat bedrag, die in uw hand en als je eenmaal een begroting, volg het als een goddelijke verklaring.

) Noodfondsen.

Ik stond in midden van de baan, was het 02:00 en de nacht was koud met mijn auto vastzitten in deze vreselijke plek en ik ben mijn portemonnee vergeten thuis en nu gestrand in even bijna omkomen van de honger, koude en andere gedachten van beangstigend ... de natuur Vermijd dergelijke situaties of situaties veel lijken of geheel tegenovergestelde door gewoon met "noodfondsen". Geld hoeven niet te worden in de portefeuille alleen kan reizen met je op je sokken, boten en zelfs ondergoed (ik prefereer onderkleding al). Met andere woorden, noodfondsen opname in uw budget geeft de betrouwbaarheid en veel dichter bij de werkelijkheid. Je moet altijd kunnen toekennen "noodsituatie geld voor noodsituatie" buiten uw budget en binnenlandse mag nooit geld van uw noodfondsen tenzij en totdat je echt een gezicht.

Opmerking: Het geven van geld aan je vriendin voor het afdekken haar verlies of omdat haar moeder ziek was of het uitgeven van geld wanneer je hard nodig hebben om te drinken of slaap of een dergelijke situatie is "helemaal niet een nood.

onder c) geven minder dan verdien je of verdienen minder en besteden niets.

Nou, als je het doet, uiteraard vindt u geld besparen en geld wordt bespaard is het coolste ding op de planeet als je het verdienen van enorme hoeveelheden dollars. Maar, als u al een lage verdiencapaciteit, vervolgens op te slaan is geen "passend" dan moet je hard werken, hetzij in dezelfde baan te worden aangelegd voor het te betalen of stoppen met stappen, en ontslag te verlaten om een nieuwe te vinden. Ik hoop dat u mijn verdiende punt dat 500 dollar per maand en een besparing van 50 $ niet opgewassen is door ieder middel om het verdienen van $ 3.000 $ 2.500 en de uitgaven en de besparing van 500 $.

Overtuigend, als jij meer verdient hoog je bespaart als je verdient laag is er geen redden helemaal niet, aangezien de uitgaven bijna verminderd.

d) Uitvoeren naar iets om geraakt te worden.

Het klinkt misschien eigenzinnige en krankzinnig, maar is het absoluut op basis van feiten en cijfers. De derde wet van Newton stelt dat voor elke actie is er een gelijke en tegenovergestelde reactie en in onze terminologie is van toepassing op "het instellen van een doel" en "slaan fel". Zorg fix doelen in je leven en alle uw acties, financiële besparingen en lonen moeten rechtstreekse richting verwezenlijking van dat specifieke doelorgaan. Het leven zonder een doel als het leven van een dergelijke atleet die het hoort de lopende signaal en nu haast in alle richtingen zonder specifieke eindstreep. Het uiteindelijke einde van de middelen is bereiken.

Besluit

Dit is de eerste level, dat is voor starters. Zodra je dat is bereikt, dan is er het niveau van intermediaire en vooraf met veel complexe en berekening op basis van tips. Hoe dan ook, een goede start en uw leven is al veranderd als je gewoon nu een initiatief neemt.

1 comment:

  1. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, woninglening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

    Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
    Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

    ReplyDelete