Terug naar Financiële School

Kan het?! Het is moeilijk geloven, maar miljoenen mensen bereiden terug naar school reeds verder. Spreken van wie Ive opgevallen hoe Financial Literacy programma beginnen te up nu pop in scholen. Eindelijk! Misschien Home Economie (ben ik dating mezelf?) zal nemen betreffende een gehele verschillende betekenis?

Wie heeft je, bewust of onbewust over het geld, ouders of verzorgers, familieleden, buren, vrienden en bazen?

Hoe en wat hebben ze geleerd?

Alle van ons begon leren over geld erg
Denken over de 5 personen breng je de meeste tijd met en kijk op hun relatie met geld. We kunnen de neiging om ons omringen met mensen die in het bezit gelijkaardige emotionele patronen, dus als je je relatie omzetten om geld, op zoek gaan naar mensen die de belichaming en hebben al wat je wilt in je leven als je kunt veel leren van hen. Herkent u een eigenschap in iemand anders die niet met u eens, dan bedenkt dat het misschien resoneren met u omdat u uitvoeren vergelijkbare kwaliteiten. Dit is niet noodzakelijkerwijs gemakkelijk te horen, maar als u beslist leren van IT, zal je bewustzijn level nemen een grote sprong voorwaarts.

Ik zeg, uw geld, uw spiegel, zoals het helen van uw relatie met geld uiteindelijk begint met zelfkennis. Wanneer u meer zelfbewust, u kunt dan bewuste acties die uw belangen op het hart te dienen.

Denken over een aantal van de vragen. Observeer wat herinneringen en gevoelens naar boven komen en zien wat u van hen leren.

Hier is om uw voedende onderwijs!

No comments:

Post a Comment