Begrijp je wat inflatie is?

De drukken van geld, wist u, is wat oorzaken inflatie. Dit is opmerkelijk omdat als ik gekocht een kopieermachine en probeerde dit het zou worden geïdentificeerd als fraude doen.

Maar toen de verborgen vertegenwoordigers van de verkozen heersers de bankiers de valuta print en vervolgens leges heffen om doen, is geïdentificeerd als fractionele reserve banking.

Fascinerend is het niet dat zij de bankiers kan bereiken precies hetzelfde bedrijf. Ze kunnen print munt met een copier die ongeveer< twee cent per bill kosten.

Dan verpachten aan de verkozen heersers op de volledige bedrag van elke Opmerking. Allemaal van dat wat in de werkelijkheid gemaakt uit het niets.

Het nieuwe geld is niet afkomstig van deposanten valuta of de bankiers eigen munteenheid. Het komt uit uit dunne lucht. Het is omgetoverd tot de werkelijkheid.

Zou je niet willen te kunnen dit doen om indien zij waren toegestaan? Of Course u zou doen als je mocht. Maar helaas u bent Not. Het is slechts geoorloofd een exclusieve prive club van de elite om dit te doen.

Dus de expansie in de levering van munt werpt inflatie die ook oorzaken de prijsstijging en lonen. We gewoonlijk moeten strijd voor een raise wanneer dit gebeurt.

Dit op hun beurt invloed op andere factoren zoals het indexcijfer van de consumptieprijzen. De consument de kosten index is een feitelijke indicator van de inflatie, maar is niet het fascinerend dat u niet deze te verhogen opgegeven ooit.

Dus wat gebeurt is je valt meer achter. U kunt een 3-5% stellen tijdens beste en daarna betaalt u inkomstenbelasting op deze verhogen. Het resultaat is dat je armer zijn.

Deze verdere versnelt uw vernietiging zodat u uiteindelijk bent in een positie waar u geen veroorloven om een verblijf wegens de kosten van de lening aankoop is groter dan uw inkomsten kan staan.

Dit betekent dat je geplaatst bent naar een positie waar u onvermogend aan eigendommen kopen omdat van het escalerende kosten van inflatie zijn mettertijd. Het uiteindelijke doel van de inflatie en belastingen is om de eigendom van onroerende goederen te vernietigen voor 97% van de individuen.

Is dit de toekomst u wilt voor uzelf of uw kids. Ik hoop voor jou Het is niet zo.

No comments:

Post a Comment