Hoe om creditcardgegevens vergoeding te vermijden

Creditcards worden bijna een wezenlijk onderdeel van veel mensen het leven, want ze laten u toe uw cash flow te verhogen en meer financiële vrijheid. Als u echter creditcards gebruikt teveel of in de verkeerde manier u kan worden gestoken met grote creditcard kosten en sancties. Vermijden deze vergoedingen zullen u helpen om de kosten van met een creditcard knippen en haal het meeste uit van haar voordelen. Als u wilt weten hoe dan vermijden deze kredietbiljetten kaarttarieven dit artikel hulp k
Grace perioden

Een aflossingsvrije periode is de tijd u moet betalen off uw creditcardschuld voordat u start rente uitbetaalt. Hoewel veel kaarten gebruikt om goede aflossingsvrije perioden hebben, worden deze vermindering en sommige hebben helemaal geen. Dit betekent zal je beginnen toekomende rente vanaf de moment dat u aankoop doen. Als uw kaart hoeft een gratieperiode, vervolgens de beste manier om extra rentelasten vermijden is te betalen off het evenwicht in volledige vóór het einde van elke gratieperiode. Dit zal betekenen dat u kunnen uw creditcardaantallen gebruiken zonder rente te betalen.

Late vergoedingen

Een van de duurste vergoedingen u misschien moeten betalen is voor betalingsachterstand. Hoewel u misschien niet denken dit zal op u van toepassing, is zeer gemakkelijk om een dag of worden twee late met betaling, vooral als u veel kaarten en facturen hebben. Betalingsachterstand honoraria kan worden zoveel £ 35, en als u dichtbij het einde van uw kredietlimiet konden andere sancties trigger zoals over beperken vergoedingen. Voordat u weet wat heeft gebeurd u misschien danken £ 100 in honoraria, die fundamenteel wordt verspild geld. Om te voorkomen deze late honoraria, probeer en uw factuur via automatische incasso indien mogelijk, of online bankieren gebruik te bespoedigen het proces van uitbetalende uw factuur betalen. Dit zal ervoor zorgen dat uw geld aankomt op tijd. Als u denkt gaat worden late met betaling, probeer oproepende uw creditcard bedrijf hen moet informeren. Als ze weten het zal worden late ze misschien kunnen de boete vergoeding afzien, vooral als u meestal op tijd betalen.

Jaarlijkse taksen

Ander vergoeding die kunnen kosten u geld is de creditkaartpagina jaarlijkse vergoeding. Hoewel dit vergoeding vroeger gemeengoed, minder en minder kaarten zijn nu een jaarlijkse vergoeding opladen. Tenzij u hebben een goud of platina kaart, dan kun eigenlijk niet hadden moeten een jaarlijkse vergoeding betalen. Hoewel ziedaar zal zitten sommige emittenten opladen jaarlijkse vergoedingen, tenzij de voordelen u krijgt voor de vergoeding zijn aanzienlijk meer dan het vergoeding dient u een ander card vinden.

Meer dan alleen de vergoedingen

Misschien het grootste probleem met sommige van deze sanctie vergoedingen is dat als u moeten betalen hen, kan het betekenen meer geld verloren voor u dan eenvoudigweg de boete betalen. Bijvoorbeeld, als u late met betaling een paar keer kan de kaartuitgever verwijder uw lage rente. Dit kan omhoog beëindigen kostend u een veel geld, vooral als u een groot saldo op uw kaart hebben. Om deze vergoeding te vermijden, zorg ervoor u verrichten uw betaling verplichtingen, en ook het contract in volledige lees vóór ondertekening voor de kaart. Die manier zult u weten wat de vergoedingen bent in geval de ergste zou gebeuren.

No comments:

Post a Comment