De Definitie van vermogensbeheer

Velen van u hebben waarschijnlijk gehoord van de term "vermogensbeheer" Voordat, maar je mag niet een idee hebben van wat het werkelijk is. Asset management is een breed begrip. Het kan worden gedefinieerd als een proces dat leidt de verwerving van activa, samen met hun gebruik en verwijdering in om het merendeel van de activa en hun mogelijkheden optimaal te benutten gedurende de gehele levensduur van de activa. Hoewel dit te doen, zij beheert en onderhoudt alle kosten en risico's verbonden met< de activa. Het is niet iets wat je kunt kopen, maar een discipline die u moet volgen om uw vermogen te handhaven.

Asset Management kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van de dingen. De meeste gebruiken vermogensbeheer bij te houden van hun geld of "liquide middelen." Bancaire instellingen worden beschouwd als een vorm van asset management (spaarrekeningen, CD's, beleggingsfondsen, geldmarkt rekeningen, enz.) samen met de investeringen. Een ander voorbeeld van de activa: bedrijven vaak een product te verkopen. Die producten worden beschouwd als activa. Het recht vermogensbeheer systeem kan worden benut om het product groteren getale voorhanden, makkelijker te produceren, goedkoper Verzendklaar aan klanten, enz.

Asset Management Resource:

Tracking en verzekering van het product is ook een manier van activa managagemant. Het product is een activum aan de business en essentiële voor haar voortbestaan en voor financiële stabiliteit. Dus, onderhouden en beheren dit product is van de up meeste belang.

Er is een ander type actief dat veel mensen niet denken wanneer ze denken aan de term "vermogensbeheer." Dit troef heeft te maken met het publiek en gedeelde activa, zoals: de bouw en het onderhoud van straten, snelwegen, waterzuiveringsinstallaties, riolering, elektriciteit, aardgas, schone lucht, enz. Al deze activa zijn dat iedereen op deze aarde nodig heeft. Gewoonlijk, uw stad of lokale regering gebruikt vermogensbeheer te handhaven de kosten van deze activa.

Zij ook gebruiken om deel van deze activa produceren meer effectiever en op een meer kostenefficiënte efficiënte wijze. Natuurlijke hulpbronnen, zoals: water, elektriciteit en aardgas zijn zodanig worden beheerd dat zij voortdurend worden vernieuwd en dus beschikbaar goedkoop.

Asset Management Resource:

Er zijn veel verschillende vormen van vermogensbeheer. Het hangt vaak op wat type activum is betrokken. Zijn er bedrijven en software-producten beschikbaar om te helpen in vermogensbeheer. Welke methode je ook kiest, er zijn veel soortgelijke dingen die uw vermogensbeheerder systeem moet leiden tot:

1. Optimaliseren actief gebruik en beheer van alle inspanningen die het onderhoud te maken door activa als accuraat, betrouwbaar en efficiënt mogelijk zijn.

2. Het verminderen van de vraag naar nieuwe activa en daarmee geld te besparen door gebruik te maken vraagbeheerstechnieken en onderhouden van vlottende activa.

3. Maakt gebruik van een vorm van asset tracking: weten waar het actief is op alle tijden, hoeveel het waardevol is, en hoeveel het actief kost je om te beginnen. Het moet ook bevatten deze gedurende de gehele levensduur van de activa.

4. Altijd probeert om meer waarde voor zijn geld krijgt door middel van de evaluatie van de activa opties: de kosten van onderhoud, productie, het gebruik van IT, enz.

5. Altijd een verslag over de waarde van de activa, samen met eventuele kosten voor het onderhoud van de activa.

Hopelijk hebt u nu een beter begrip van de vele vormen van asset management. Er bestaan zo veel verschillende dingen die kunnen gedefinieerd worden als activa, dus er zijn zoveel verschillende vormen van vermogensbeheer. Nu dat je het begrijpt een beetje, kunt u bepalen wat uw vermogen en hoe je ze beter kan handhaven, zodat ze gunstiger zijn voor u!

No comments:

Post a Comment