Kopen Goederen Abroad: Britse douane

Als u van plan bent om goederen te brengen naar het Verenigd Koninkrijk van reizen in het buitenland of van de aankoop op het internet zijn er enkele belangrijke douane-wetten die u moet zich bewust zijn van. Hier is een handige gids aan de verordeningen.

Kopen goederen in het buitenland

Binnenvaren het VK uit de Europese Unie (EU): als je koopt eventuele goederen op waarop belasting werd betaald in een ander EU Lid land, hoeft u niet eventuele meer belasting betalen in het VK. Echter goed
Indien een douanebeambte reden heeft te geloven dat u alcohol of tabak binnenbrengen in de UK voor wederverhuur, zal u worden geïnterviewd en verwachte om uitleg verstrekken en uw goederen beslag kunnen worden genomen (inclusief de voertuig waarin zij worden vervoerd) indien zij concluderen dat de goederen voor commerciële doeleinden. Er zijn beperkingen op hoeveel tabak je kan in het VK brengen van enkele van de nieuwe EU Lid landen die in 2004 toegetreden zonder betaling UK plicht.

Binnenvaren het VK uit niet-EU landen: als u aankomt in het UK met gekochte goederen in niet-EU landen, zijn er grenzen aan hoeveel jij mag in het land brengen zonder UK plicht betalen. U kunt als volgt te werk gaan.

* 200 sigaretten of 250 gram tabak of 100 cigarillo's of 50 sigaren

* 60 kubieke centiliter van parfum

* 250 kubieke centiliter van eau de toilette

* 2 liter nog tafelwijn

* 1 liter geesten of sterke likeuren ruim 22% alcohol volume of 2 liter distillatiewijn (bv. sherry of poort), mousserende wijn of andere likeuren

* 145 pond vermogenssaldo van alle andere goederen, inbegrip souvenirs en presenteert

Er gelden ook beperkingen over hoe u de goederen in het land. U kunt als volgt te werk gaan.

* U moeten reizen met de goederen.

* U moet niet de goederen te verkopen - zij worden alleen voor persoonlijk gebruik.

* U moet over 17 bij het tabak en alcohol uitstootrechten.

* Als je over de 145 ponden limiet voor andere goederen, zul je moeten de plicht betalen voor de hele waarde van de goederen, niet alleen de waarde over 145 pond.

* U kunt alleen gebruiken uw eigen persoonlijke toelage, dwz u niet kunt delen emissierechten teneinde terug te brengen hogere waarde goederen. Als u doet, zult u heb belasting betalen over de totale waarde van de goederen.

Als u meer dan de toelage, moet u aangifte uw goederen, anders kan je gezicht vervolging. Hier is hoe te goederen aangeven bij Britse havens en luchthavens:

Gebruik de rode kanaal indien u hebben goederen te verklaren of indien u commerciële goederen of indien u meer dan de toegestane persoonlijke toelage van tabak uit EU-landen met tabak beperkingen hebben.

Gebruik de groene kanaal indien u bent binnengebracht door een niet-EU land en hebben geen goederen verklaren.

Gebruik het blauwe kanaal als je het invoeren van een EU-land en hebben geen tabak dat is meer dan de tabak te beperken voor dat land.

Kopen op internet

U moet douane-en BTW betalen over gekochte goederen op het internet als zij boven een bepaalde waarde. Indien het bedrag accijnstarief is 7 pond en ouder, moet u douanerechten moet betalen. Als de waarde van de goederen is £ 18 of meer, moet u ook BTW te betalen.

U hoeft niet naar het Verenigd Koninkrijk douanerechten moet betalen als de goederen zijn gekocht in een EU-land, maar moet u de BTW betalen op de goederen in dat land, indien van toepassing.

Voor de invoer uit derde landen, Her Majesty's Revenue and Customs geeft een tabel van de goederencodes voor goederen en de rechten en belastingen dat verschuldigd is op hen, net zoals de tarieven verschillen het ene artikel naar artikel. Deze tabel is bekend als de tariefcommissies, en het is maandelijks bijgewerkt.

De persoon terbeschikkingstelling van de goederen naar het Verenigd Koninkrijk zal een douaneaangifte waarbij wordt aangegeven wat de goederen, volledig hun waarde en bepalen of ze een geschenk of commercieel item. Elke taak die moet worden betaald zal worden behandeld door de Franse posterijen voor levering.

No comments:

Post a Comment