And You Wonder Why Amerikanen zijn blut?

Ik Een maand geleden schreef over de Amerikanen die, ondanks die een gemiddeld huishouden schuld van 8.500 dollar, blijven uitgeven, uitgeven, uitgeven en tot verdere rack schuld. Het is duidelijk - ten minste voor me - dat we geen probleem geld hebben, zelfs als het geld dat we niet hebben.

Met dat bericht in het achterhoofd, Herinnert u zich onlangs krijgt een brief van de IRS u te informeren over de nieuwe 'economische stimulus plan "en de daaruit voortvloeiende $ 600 (single) tot $ 1.200 <(gehuwd indiening gezamenlijk) dat binnenkort zal uw manier komen controleren? Duidelijk is dat de uitweg uit de economische toilet in dit land - dat, door de manier, is een directe bi-product van Amerikanen meer geld dan ze daadwerkelijk zijn - is mensen aan te moedigen meer geld te besteden.

God verhoede het IRS sturen een brief dat de reden waarom het land is neergestreken aan de rand van een recessie is, omdat je mensen niet weten om te gaan met geld dus we gaan je 600 dollar te sturen en je bent om het te maken in de richting van alle creditcard schuld je hebt, of als u geen schulden, stort het onmiddellijk aan uw spaarrekening.

Nee, in plaats onze onverschrokken leider vertelt ons dat, als we dit geld te besteden zal "de stimulering van onze economie en werkgelegenheid stimuleren." Uh, ja. Voor veel Amerikaanse gezinnen is het buiten spelen zoals deze:

"Hoe komen we ooit terug te betalen van $ 25.000 van creditcard schulden?"

"" He - een cheque van 1.200 dollar gewoon magisch bleek in de mailbox. Laten we gaan kopen een nieuwe tv! En iedereen weet kun je niet een goede tv te krijgen voor minder dan 2500 dollar dus laten we het gewoon op de creditcard en iets leuks gaan doen met de $ 1.200. "

De regering weet dat, als zij mensen ongeacht de lengte van de kabel helemaal niet, veel van hen zullen het gebruiken om verder financieel te hangen zelf. Wat een meesterlijk plan: het gebruik van de consument als pionnen op "stimuleren" van de economie door zelf opzadelen met nog meer schulden - en doen alsof je hun een grote gunst in de koop toe.

Oh, en hoe zit het met ironie van het hele gebeuren: dit genereuze overheid subsidie komt in een tijd waarin federale begrotingstekort reeds meer dan 60% meer dan vorig jaar - 263,3 dollar miljard 12 maart 2008.

Hey alleen geld - het is.

No comments:

Post a Comment