Sociale stabiliteit Volgens de huidige wereldwijde financiële crisis China

In de maatschappelijke overgangsperiode van China, zijn sommige sociale tegenstellingen in toenemende mate bloot die de potentiële dreiging voor de sociale stabiliteit. Door de invloed van de wereldwijde financiële crisis, de ontwikkeling van China gezichten serieuze test. Economische vertraging van de groei en de werkgelegenheid druk toeneemt, oplopende werkloosheid, het nummer van migrerende werknemers die terugkeren naar het platteland neemt toe, en dergelijke verschijnselen zijn direct getro
De huidige financiële crisis naar China economie kunnen beïnvloeden uitgegroeid tot een triggerpoints, scherp van de sociale tegenstellingen, waardoor de recessieve tegenstrijdigheden dominante en overheersende tegenstellingen meer edgy, dus met deze tegenstrijdigheden en hoe deze op te lossen tijdig worden gebracht op het agenda.

In deze paper we eerst gesproken over de redenen en de invloed van de huidige financiële crisis met behulp van de materialistische dialectiek. Met behulp van de rol van de tegenstrijdigheden in de ontwikkeling van de dingen en het beginsel van wijdverbreide contact tussen de dingen, met de wereldwijde financiële crisis naar China economie ontwikkeling als de belangrijkste aanwijzing, door de dialectische betrekkingen tussen de economische stabiliteit en politieke stabiliteit en sociale orde stabiliteit, van de auteur studeerde enkele van de belangrijkste invloedsfactoren voor de sociale stabiliteit. Zoals probleem van de werkloosheid, corruptie fenomeen, dubbele economische structuur van stad en platteland, de verzwakking van de mainstream te vergroten, de kloof tussen rijk en arm vergroot, separatisten activiteiten, zowel in binnen-en buitenland.

We focust over ondernemingsgroepen China's faillissement onder de financiële crisis, die massale werkloosheid Veroorzaakt, toevoegen aan de werkgelegenheid druk. Verkrijgen van de werkgelegenheid is de mensen de middelen van bestaan, de ernstige werkgelegenheid steeg mensen psychologie druk. De werkgelegenheidssituatie slechter rechtstreeks beïnvloed sommige mensen leven nog beïnvloed sommige mensen het voortbestaan van problemen. De sociale zekerheid relatieve onvolmaakt, werkloosheid crisis zou kunnen leiden tot sociale, economische, ideologische en politieke stabiliteit, zelfs de stabiliteit van de sociale orde. En uit andere hoek wordt beschreven hoe u deze problemen op te lossen, zodat de huidige mondiale economische crisis te beperken 'invloed op China's economische en sociale. Hierbij moet worden opgemerkt dat veel problemen besproken in het papier niet direct veroorzaakt door de wereldwijde financiële crisis, maar in de achtergrond van de financiële crisis opnieuw te onderzoeken deze invloed hebben op de sociale stabiliteit probleem factor, met andere woorden, de wereldwijde financiële crisis een extern, de invloed besproken in de papieren werden veroorzaakt door interne en externe factoren. En in om de aandacht van de betrokken kwartaal hebben de correcte behandeling van de bestaande en potentiële bedreiging voordat de dingen erger.

No comments:

Post a Comment