Debiteuren Financiering - Werk Song

Volgens de Merriam-Webster Online Woordenboek, het woord "werk" heeft meer 26 verschillende betekenissen. De eerste tien betekenissen zijn:

"" Main Entry: werk

Uitspraak: 'w & rk

Functie: substantief

Etymologie: Midden Engels Werk, werk, van Old Engels Werc, weorc; verwant aan Oudhoogduits Werc werk, Griekse Ergon, Avestan var & zem activiteit

1: activiteit waarbij een uitoefent sterkte of faculteiten te doen of te presteren iets: a: aanhoudende fysieke of mentale inspanni
2 a: energie besteed door natuurlijke verschijnselen b: het resultaat van dergelijke energie c: de overdrachtsrelatie van energie die wordt geproduceerd door de beweging van

hij aangrijpingspunt van een kracht en wordt gemeten door vermenigvuldigen de kracht en de ontheemding van haar punt van toepassing in de actielijn

3 bis: iets dat voortvloeit uit een bepaalde manier of methode van werken, de exploitatie, of het ontwerpen b: iets dat voortvloeit uit het gebruik of Fashioning van een bepaald materiaal

4 bis: een versterkte structuur (als fort, aarden barricade, of loopgraaf) b meervoud: structuren in engineering (zoals dokken, bruggen, of ophogingen) of mijnbouw (als schachten of tunnels)

5 meervoud maar enkelvoud of meervoud in bouw: een plaats waar industriële arbeid is uitgevoerd op: PLANT, FACTORY

6 meervoudsvorm: de werking of de bewegende delen van een mechanisme

7 geproduceerd a: iets of bewerkstelligd door inspanning, inspanning of oefening van vaardigheden b: iets geproduceerd door de uitoefening van creatief talent, of de uitgaven van een creatieve inspanning: artistieke productie

8 meervoud: de prestaties van morele of religieuze handelingen

9 bis: doeltreffende werking en het effect ervan, RESULTAAT b: wijze van werken: Vakmanschap, uitvoering

10: het materiaal of een stuk van materiaal dat op geëxploiteerd in elk stadium in het proces van vervaardiging

11 meervoud a: alles bezat, beschikbaar, of behoren b: onderwerping aan de drastische behandeling: alle mogelijk misbruik - meestal gebruikt in combinatie met halen of te geven

- Aan het werk

1: bij het bewerken: druk; vooral: die zich bezighouden met je gewone beroep

2: die van invloed zijn: de exploitatie, WERKING

- In de werken: in het proces van voorbereiding en ontwikkeling, of voltooiing

- In het werk

1: in het proces van wordt gedaan

2 van een paard: in opleiding

- Out van het werk: zonder regulier werk: Werkloze

synoniemen het werk, arbeidsrecht, Travail, zwoegen, DRUGERY, GRIND bedoel activiteit die inspanning of inspanning. WORK kan activiteit van lichaam, van geest, van een machine, of van een natuurlijke kracht impliceren. LABOR geldt om fysieke of intellectuele werkzaamheden waarbij grote en vaak inspannende inspanning. Travail boekachtig voor arbeid waarbij pijn of lijden. Zwoegen houdt langdurig en vermoeiende arbeid. Geestdodende suggereert dof en irksome arbeid. GRIND impliceert arbeidskosten vermoeiend voor geest of lichaam.

synoniemen WORK, tewerkstellingsvoorwaarden, OCCUPATION, CALLING, PURSUIT Metier, BUSINESS een specifieke aanhoudende activiteit die bedoel vooral in verdiencapaciteit iemands levende. WORK kan toepassing op elke doelgerichte activiteit al lonende of niet. WERKGELEGENHEID impliceert werkzaamheden waarvoor één heeft beziggehouden en wordt betaald door een werkgever. BEZETTING impliceert werk waarin één bezighoudt regelmatig vooral als gevolg van training. CALLING geldt voor een bezetting gezien als een roeping of beroep. PURSUIT suggereert een handel, beroep of hobby gevolgd met ijver of constant belang. Metier impliceert een roeping of uitoefening waarvoor men gelooft jezelf worden speciaal uitgerust. BUSINESS suggereert activiteit in commerce of het beheer van geld en zaken.

Zoals gebruikt in dit artikel het woord "werk" is bedoeld om alle van deze betekenissen overbrengen. Denk aan het op deze manier:

o Wanneer u werkt op uw zakelijke je uitoefent inspanning om uw levensonderhoud volbrengen.

o Als uw bedrijf uw energie werkt produceert een resultaat, een product of een dienst die mensen willen. Dit is omdat met de bijzondere wijze of methoden u gebruikt, of omdat de bijzondere materialen u gebruikt, maken of aaneenzetten.

o Werk is een plek waar mensen naar hun levensonderhoud-kantoor, de fabriek, de medische kliniek te verdienen.

o werk vereist altijd inspanning, vaardigheden en inspanning.

o Werk gaat vaak gepaard met creatieve expressie.

o Werk kan worden voor een hoger doel dan geld verdienen, dit kan moreel, religieus, of iets om een publiek doel, zoals opwarming van de aarde te bestrijden verder.

o Werk is een effectieve operatie, als de manier van werken is niet effectief, zal het werk niet lukken.

Er is een onderscheid te maken tussen werken in uw bedrijf en werken aan uw bedrijf. Het is geschreven dat wanneer je werk in uw bedrijf, bent u het ontwikkelen van business, het uitvinden van producten of processen; u bezig bent met het creatieve deel van de onderneming. Wanneer u werkt op uw business, ben je omgaan met alledaagse zij meer belangrijke zaken: de organisatie, het maken van een business plan; indiening; krijgt een nieuwe locatie; verhuur en het beheer van de werknemers; omgaan met de boekhouding, regelgeving, belastingen of juridische zaken.

De meeste bedrijven werken op steeds meer werk. Alle dingen gelijk, hoe meer werk je krijgt hoe meer geld je maakt. Als u denkt dat uw bedrijf gaat niet werken, bent u waarschijnlijk tevreden bent met uw keuze van het werk. Werk is niet het gevoel dat het werk wanneer u het genieten. Als u denkt dat uw bedrijf is te veel werk, moet je waarschijnlijk iets aan te doen; een aantal wijzigingen of laat iemand anders een deel van het werk te doen.

Schrijven muziek is creatief werk. Eenmaal in een tijdje is het ook lucratief. Op het gebied van jazz muziek, soms een instrumentaal nummer wordt geschreven dat zo bijzonder is, zo overtuigend, dat zal leiden tot een andere muzikant lyrics van het nummer. Een beroemd voorbeeld hiervan is de "Work Song".

The Work Song werd geschreven en opgenomen door Nat Adderley voor de Riverside-label in januari 1960 met een band die gitarist Aanbevolen Wes Montgomery. Nat gespeeld de kornet, dat is een instrument dat lijkt op een trompet. Nat de broer was van de beroemde Amerikaanse saxofonist Julian Julian Cannonball Adderley. Teksten op het Werk Song werden geschreven door Oscar Brown Jr, die een zanger, songwriter, toneelschrijver, dichter en burgerrechten activist. De teksten van de Work Song zijn:

"Work Song"

Breaking rotsen die even op de chain gang

Breaking rotsen en mijn tijd serveren

Breaking out rotsen even op de chain gang

Omdat ze gedaan veroordeeld mij van criminaliteit

Houd het gestage terwijl ik daar treffer

Nou reken uit dat moest om het te krijgen

Gewerkt en werken

Maar ik ben nog steeds zo verschrikkelijk lange weg te gaan

Ik gepleegd misdrijf Heer die ik nodig had

Criminaliteit van honger en arm

Ik verliet de supermarkt man bloeden (ademhaling?)

Toen ze mij gevangen zijn winkel te beroven

Houd het gestage terwijl ik daar treffer

Nou reken uit dat moest om het te krijgen

Been te werken en werken

Maar ik ben nog zo ontzettend veel te gaan

Ik hoorde de rechter dus vijf jaar

Op chain-gang ga je heen

Ik hoorde de rechter dus vijf jaar arbeid

Ik hoorde mijn oude man schreeuwen "Lordy, nee!"

Blijf staan, terwijl ik treffer

Nou denk dat die zouden te krijgen

Gewerkt en werken

Ik heb nog steeds zo verschrikkelijk lange weg te gaan

Gonna zie mijn lieve honingbij

Zal breken deze keten af te lopen

Gonna vast ergens schaduwrijke

Heer Ik ben ervan overtuigd dat heet in de zon

Blijf staan, terwijl ik klikte

Nou denk dat zou moeten krijgen

Been workin 'en workin'

Been workin 'en Slavin'

Een 'workin' en workin '

Maar ik ben nog steeds zo verschrikkelijk lange weg te gaan "

Als u een bedrijven die producten of diensten verkoopt aan andere bedrijven, kunnen debiteurenfinanciering ervoor zorgen dat uw werk. Als andere vormen van financiering niet beschikbaar zijn, of niet voldoende, debiteuren financiering kan worden van de oplossing om uw cash flow problemen. Factuur factoring is een andere term voor deze wijze van financiering. Debiteuren financiering kan worden gecombineerd met de aankoop de financiering van opdrachten en de inventaris financiering om uw bedrijf te laten werken nationaal en internationaal. Deze buiten de balans financieren technieken werken aan een exponentiële groei te financieren door te draaien aan het krediet dat u aan uw klanten uit te breiden naar meteen geld. Als je "geweest workin 'en Slavin" ... "Maar Still Got zo verschrikkelijk ver om go" kan worden passend debiteurenfinanciering overwegen.

De bottom line: debiteuren financiering is zoals het toevoegen van teksten voor een groot instrumentaal nummer, maar het kan ervoor zorgen dat uw werk.

Copyright © 2007 Gregg Financial Services

No comments:

Post a Comment