Wordt uw voornemen om met pensioen met een pensioen, wat Pension?

Als het uw bedoeling is met pensioen te gaan met een pensioen dan je misschien zou willen om wat aandacht te geven aan de huidige realiteit van het pensioen behouden. Wat ik zeg is dat veel mensen denken dat ze gaan met pensioen met een pensioen, maar dat pensioen niet kan er sprake zijn wanneer ze dat doen en het is zeker niet de vorm van geld dat ze dachten. In feite is de meeste grote corporate pensioenfondsen staan onder gefinancierd en een grote reden tot ongerustheid voor die gepensioneerd
Is je bedoeling om met pensioen met een pensioen, wat pensioenrechten? Als we kijken naar enkele van de deals die worden aangeboden door grote ondernemingen met minder kapitaalgedekte pensioenen zien we de problemen. Als we kijken naar bedrijven in staat van faillissement of nabij het ook kunnen we ook problemen zien. Kijk naar Delta Airlines bijvoorbeeld? Men kan zeker niet verwachten dat een pensioen van dat bedrijf of ze een lange-termijn personeelsbeloningen klaar met pensioen te gaan.

Maar Delta Lijnvliegtuigen is niet het enige bedrijf in dire straights met pensioen vraagstukken, zodat veel van de grootste Amerikaanse ondernemingen zijn hetzelfde. Men moet zich afvragen of de Amerikaanse regering zal inderdaad ook onder het niveau van haar doelstellingen ook? Onnodig te zeggen dat wanneer je rekenen op pensioen gaan met uw pensioen je misschien moeten worden gewaarschuwd, dat zij niet kan worden is er wanneer u met pensioen, dus je zou willen vooruit denken is nu begonnen.

No comments:

Post a Comment