Faillissement Bill

De Senaat wordt geprobeerd om de herziening van de faillissementswetgeving. Credit card bedrijven en winkeliers dringen al langer aan hervorming sinds 1997. Hopelijk zal de nieuwe wet in werking treden medio maart.

Wat hebben ze te kampen dan?

Ze verwierp een amendement dat in staat zou stellen oudere mensen om een speciale "hoeve vrijstelling" die hen zou toestaan om hun huizen te houden indien zij het faillissement te krijgen. Momenteel wordt dit bepaald door elk land. Zes lidstaten hebb
Ze wilde ook creditcard verklaringen tonen hoe lang het zou duren om de aflossing van de schuld door het maken van alleen de minimale betaling en wat de rentelasten zou.

Een voorstel zou mensen in staat stellen om ten minste 150.000 dollar eigen vermogen in hun huis te houden. Het tweede voorstel behandeld medische rekeningen. Als het medische rekeningen meer dan 25% van hun inkomen, dan waren zij vrijgesteld van de nieuwe proef.

Deze nieuwe proef measure inkomen en vermogen vast te stellen of de schulden mag worden geloosd. Faillissement rechters Momenteel hebben om te beslissen of schulden kunnen worden geloosd.

Sommige mensen zeggen dat dit zou een vangnet te verwijderen voor mensen die hun baan verloren of hebben onoverkomelijke medische rekeningen.

No comments:

Post a Comment