12 Tips om het meeste waarde uit de Cashflow 101 Game

Robert Kiyosaki's Cashflow 101 spel is een grote leerinstrument. De volgende tips werden opgesteld die u de meeste waarde je eventueel uit het spel te krijgen. Deze tips gelden voor het echte leven zo goed, dus hou je heads-up.

1. Speel niet vals. Het doel van de game Cashflow 101 is voor u, dus als je cheat je leert om vals te spelen leren. Waarom geld illegaal als het zo gemakkelijk is om legaal te doen?

2. Lees de regels. U dient met name te lezen de drie uur durende miljonair stuk op d
3. Vind leerlingen te spelen. Vind mensen die meer willen weten over beleggen en geld te leren spelen. Het is heel anders om te spelen met mensen met het zelfde geld en financiële belangen, dan familie en vrienden die met je spelen, omdat niemand anders dat zou doen. Enige actie is beter dan niets, maar beter nog is iemand gemotiveerd om de actie voor zijn / haar persoonlijke redenen.

4. Weet dat er komt altijd een ander gaan. Als je geen belang in een deal op dit moment, weet dat het volgende deel van het decennium is rond de hoek (of de volgende kaart in het deck).

5. Onderzoek uw mogelijkheden. Laat geen tekort aan cash laat je van de geweldige aanbiedingen. Er bestaan nog andere mensen in het spel die geïnteresseerd zou zijn in de deals alleen u toegang hebt ook echt.

6. Leer om te delen. Aandeel deals - splitsing van de kosten en het rendement als u zich het risico van lenen het geld is te groot.

7. Onderschat de kracht van het hefboomeffect. Als dat 1 dollar deal komt langs en je hebt geen geld, lenen als je moet, maar neem het. Dit is slechts een voorbeeld van hoe je kunt maken van geld van de bank voor buitengewone rendementen.

8. Heb back-up in een rekenmachine. Ja, misschien weet u uw berekeningen redelijk goed was, maar niet kwaad om een rekenmachine handig voor het schatten van hoe lang het zal u om eruit te komen van de rat race.

9. Begrijp het potentieel van grijze gebieden in regels. Ja, doe regels en wetten niet alles dekken, zodat er wellicht een aantal mazen. Maar in plaats van met behulp van mazen in de wetgeving, opzetten van een contract dat minstens twee partijen het eens kunnen zijn dat een win-win situatie voor beide. Zie niet de afwezigheid van regels als een obstakel, maar het zien als een kans.

Voor de gevorderde speler:

10. Speel het echt. Verander de job kaarten aan de actuele vacatures dat enkele van uw leden Kasstroom cirkel is te zien hoe verschillende mensen zouden weggaan van uw financiële situatie. Voorbeeld: Functie - Afrekenen Store Clerk, Salaris 1.500 dollar, Belastingen $ 300, Maandelijks Cashflow 150 dollar, enz.

11. Speel it real II. Wijzig de Big Deal, Kleine Deal, Doodad en Market kaarten situaties dat u zijn geweest persoonlijk of waar u misschien grondgebruik inch Voorbeeld: Market Card - Lose alle activa agv geschillen; Doodad - Koop nieuwe computer voor $ 1.000 maandelijkse uitgaven weerspiegelen omhoog gaat door $ 150; Kleine deal - Koop voorraad in een small-cap bedrijf (markt card misschien hetzij quadruple uw geld of gehele investering verliezen), enz.

12. Lesgeven en leren. Er is altijd een gebied waar je je beter in dan de ander - waarom ga je niet leert hen hoe ze kunnen krijgen beter in. Geven en ontvangen dan. Laat anderen om je te leren op gebieden waar ze meer ervaren dan jij.

No comments:

Post a Comment