Tips voor het Krijgen van de juiste hypotheek

Het aanvragen van uw hypotheek en de mogelijkheid tot het krijgen twee verschillende dingen zijn. Ook weten wanneer je moet passen en waar kan treden in het beeld, ook. Hier zijn enkele tips om u te helpen beter voorbereid zijn om de hypotheek die u zoekt te krijgen.

Check uw credit verslag

Ontvang een kopie van uw credit verslag en bekijk het over voor fouten. Vaak tijden, kunnen er aantekeningen erop die ten onrechte werden gemaakt. Die potentie slechte cijfers zou kunnen verminderen de
Volg de Markt

Houd een oogje op de woningmarkt en weten wat de hypotheekrente aan het doen zijn. Zij zijn voortdurend veranderen, maar u moet zich bewust zijn van de vraag of zij in de regel naar boven of beneden. De timing van uw applicatie moet wanneer de tarieven laag zijn. Als u herfinanciering, dan de tarieven zou ten minste een procent lager dan het eigen land - twee is zelfs nog beter worden.

Weten welk type hypotheek U Wanna

De meest voorkomende types zijn de vaste rente hypotheek en de verstelbare rate hypotheek. De vaste rente hypotheek blijft de rentevoet en uw betaling altijd het zelfde. Anderzijds, een instelbare tarief hypotheek betekent dat beide veranderen. Gewoonlijk er is een vaste rentevoet tijdsperiode, maar dan de verstelbare tarief zal kick in, en het zal gewoonlijk toeneemt uw betaling. Voordat u een verstelbare tarief, kijk om erachter te komen de geschiedenis van de rente gedurende de afgelopen paar jaar - kan het een trend dat je gedachten kan veranderen over dit soort lening te onthullen.

Begrijp Het Opties

Het is altijd het beste om te kunnen kijken naar de opdracht en wat is het over hebt. Zorg ervoor dat u de verschillende opties die zouden kunnen worden op je contract, begrijpen en zien wat er kan worden opgeheven. Wees niet zo gehaast, of zo opgewonden over het krijgen, dat u niet om het te lezen voordat je ondertekenen. Kijk voor zaken zoals het PMI (Private Mortgage Insurance), vroegtijdige uitbetaling sancties, en nog veel meer. Als je niet begrijpt wat het betekent - niet ondertekenen.

Vergelijk aanbiedingen

Neem een beetje tijd om te kijken naar de verschillende aanbiedingen kan bespaart u duizenden dollars. Zorg ervoor dat u de verschillende functies van de hypotheek kijken door het scheiden van de lening van de vele kosten die verbonden zijn. Dit zal u laten zien direct wie er toe te voegen op een veel meer kosten dan het andere. Ook, vergelijk totalen te zien wat het eigenlijk kost je voor de lening.

No comments:

Post a Comment