Na de Patriot Act - Hoe terug te nemen uw privacy

In de afgelopen jaren zien we een dramatische daling van de persoonlijke integriteit in het Land van de Free. Enorme hoeveelheden gegevens met inbegrip van financiële transacties en telefoongesprekken worden opgenomen op elke burger en omdat vrijwel al onze financiële activiteiten zijn gebonden aan onze Social Security Number deze informatie is netjes gebundeld en gemakkelijk toegankelijk zijn voor de overheid, prive-detectives en zelfs door het internet .

Zoals onze privacy erodeert, dus doe
Maar er is nog een manier om financiële privacy kunt genieten en dat is door het gebruik van een prive-bedrijf dat niet kan worden gekoppeld aan uw Social Security Number.

Corporations, in het ogen van de wet beschouwd als een kunstmatige 'persoon', volledig gescheiden van de mensen die eigenaar en exploitant van het maar het is alleen in de staat Nevada die u kunt uw bedrijf controle en houd je een totale identiteit geheim.

Wat maakt Nevada speciaal? In een notendop, zijn er twee belangrijke onderdelen uniek Nevada waarmee u een enorme hoeveelheid privacy:


U kunt wijzen een enkele vertrouwde andere persoon dan jezelf op te treden als de officieren en bestuurders van de corporatie. Deze persoon is bekend als een "Nominee" en zullen de persoon van record met de Staat, niet jij.

Aandeelhouders van een bedrijf Nevada zijn niet een kwestie van openbare record tot nu eigendom van de Nevada-bedrijven is niet bekend aan iedereen dan jou.


Deze krachtige componenten kunt u de activiteiten van de corporatie, dicteer zoals het houden van activa, nog geen derde partij kan u een koppeling naar de corporatie of uw vermogen! Met andere woorden, als iemand probeert om uw vermogen te lokaliseren met behulp van uw naam en sofi-nummer, dan zal hij niet in staat om u een koppeling naar de corporatie en dus ook uw activa binnen het bedrijf veilig zijn roofzuchtige advocaten.

No comments:

Post a Comment