Navigeren Utiliteitsbouw Financiering

Vandaag, de ontwikkeling en bouw van commerciële voorzieningen betekent een breder scala aan financiële mogelijkheden dan ooit tevoren in de afgelopen kwart eeuw.

Bedankt voor een groot deel van aanhoudend lage rente en grote liquiditeit in kredietinstellingen, de financiering van weloverwogen speculatieve projecten is verkrijgbaar. De lessen van de woelige jaren 1980 evenwel een dergelijke financiering wordt algemeen beschouwd als conservatief en volgt de voorschriften van een verantwoorde i
Vanuit een financiering perspectief, de ontwikkeling van commerciële voorzieningen valt in twee algemene groepen: de eigenaar bewoond faciliteiten, en investeringsfaciliteiten. Dit laatste kunnen speculatieve voor lease, bevat een aantal vooraf-leasing, of het kan een volledige bezette 'build-to-suit-project is.

Financiering van koopwoningen faciliteiten impliceert typisch commerciële banken en soortgelijke korte termijn kredietverstrekkers en brengt in plaats van standaard pro forma indienen van voorstellen dat de markt werkingssfeer, prestaties uit het verleden, inkomsten, investeringen op te sommen, en de mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding. Omdat de eigenaar de inzittenden heeft het bedrijfsleven cashflow is het gemakkelijk om zijn vermogen om terug te betalen. Verantwoord gegenereerd, zal uitwijzen of deze nummers en hoe groot een onderneming zich kan veroorloven om te bouwen.

In een poging om kleine bedrijven te voeden, de Amerikaanse Small Business Administration biedt een zeer voordelige SBO-504 lening programma gericht op eigenaren van kleine bedrijven die willen ontwikkelen of hun eigen faciliteiten te verwerven.

SBA-504 leningen zijn niet zo bekend als conventionele financiering, hoewel de voordelen die ze bieden aan de ondernemer zijn enorm en significant. SBO-504s vereist een vaardigheid die de meeste commerciële banken bieden meestal maar behouden voor portfolio transacties die van groter nut zijn voor hen als een kredietinstelling. Mercantile commerciële hoofdstad, die zich richt op SBA-504 leningen vrijwel uitsluitend, steeg snel op de voorgrond gebaseerd op superieure vaardigheden, toewijding en diensten alleen maar versterkte door de ernstige gebrek aan SBO-504 gespecialiseerde hypotheekverstrekkers in Florida.

SBA-504s biedt ondernemers onder de marktrente met een investering van zo laag als 10 procent van de projectkosten. Dit voordeel moet natuurlijk bevrijdt waardevolle kapitaal voor de bedrijfsvoering en aanzienlijk verkleint het risico voor de ondernemer. Typische commerciële leningen die ten minste 20 procent beurswaarde - het bedrag dat de ondernemer een bijdrage levert. Daarnaast is het gebied varieert van 20 tot 25 jaar met de SBA vastgestelde percentage voor de levensduur van de termijn.

SBO-504s kan worden gebruikt om de ontwikkeling en bouw van nieuwe voorzieningen of overname van de bestaande voorzieningen te financieren in de $ 500.000 tot 6.000.000 dollar bereik.

Ontwikkeling van voor-lease-voorzieningen brengt een grotere reeks vereisten en de ontwikkelaar verplichtingen. Het meten van de haalbaarheid van een door de eigenaar bewoonde faciliteit is veel betrouwbaarder dan de beoordeling van de markt, risico's kunnen spreiden en het bepalen van haalbaarheid van een "voor-lease"-faciliteit.

"Capital", in dit geval is het geld dat eigenaren of ontwikkelaars bij te dragen in de richting van grondverwerving, ordening, ontwikkeling, bouw en marketing van een project. "Financiering" is het geld dat de ontwikkelaars lenen gebruikmaken van dat kapitaal.

Institutionele kredietverstrekkers, zoals verzekeringsmaatschappijen, worden meestal niet financieren van bouw, tenzij zij aandeelhouders zijn deelnemers. Bouw financiering is typisch het werkterrein van de besparingen en leningen, commerciële banken en soortgelijke financiële tussenpersonen.

Bouw leningen meestal de kosten dekken gedurende de tijd die het duurt om het project te bouwen en huurde zij opstaan. Daarna moeten permanent kredietverstrekkers - met inbegrip van verzekeringsondernemingen - een rol gaan spelen voor deze projecten groot genoeg te krijgen op hun radarscherm. De naam van de game is de rente. Het doel is om te vergrendelen in de laagste rentevoet. In lage tarief markten de ontwikkelaar wil met de aanleg te voltooien en de kasstroom te stellen zo snel mogelijk te verhuizen naar de permanente markt. In hoge rentevoet markten, kan de ontwikkelaar wilt de bouw kredietgever mini-perm financiering te bieden, typisch één-drie jaar totdat een lager tarief milieu inhoudt zelf.

In veel gevallen kan een sterke ontwikkelaar halen een verzekeringsmaatschappij om een voorwaartse inzet bieden. Construction is gefinancierd door een typische commerciële kredietverlener, en de termijnkoers vastlegging zal "take out" de bank zodra de bouw is voltooid en leasing bezetting heeft bereikt een bepaald niveau. Het beheer van deze proces vergt een inzicht in de waarschijnlijke ontwikkeling van de rentetarieven.

Grootschalige, gefaseerde projecten bieden de mogelijkheid om de bouw de financiering van institutionele kredietverstrekkers op basis van de gefaseerde project prestaties veilig te stellen. Als leasing activiteiten in de eerste twee fasen duidelijk aantonen vraag door the tijdstip ontwikkeling van een derde fase begint, één verzekeringsmaatschappij kan in stap en alle drie phases fund, brengen derde fase construction geld in escrow. Het verzekeringsbedrijf geldschieter zich beroept op het feit, dat lease-inkomsten in de eerste twee fasen zijn voldoende om de schuld te dienen. De voor de hand liggende voordeel van deze strategie is om te vergrendelen in de huidige rentetarieven.

Pensioenfondsen gebruiken over het algemeen dezelfde normen, hoewel het pensioenfonds managers zal zo nu en nemen een beetje meer risico. Echter, men moet onthouden verzekeringsmaatschappijen en de pensioenfondsen willen stabiele inkomsten. Permanente kredietverstrekkers verplichten onderliggende huurcontracten en de sterkte van de onroerend goed transactie. Ze hebben cash flow behoeften en de stabiliteit van hun inkomen is primordiaal om aan hun verplichtingen.

No comments:

Post a Comment