Holding Connecticut miljoenen dollars in Ongeclaimd Geld

Ondanks de terugkeer van een record van $ 26,2 miljoen in Connecticut opgeëiste geld in 2006 zijn er nog tientallen miljoenen dollars in ontbrekende geld te wachten om te worden gelokaliseerd en opgeëist door de rechtmatige eigenaars - de gemiddelde burger die gewoon verlaten of vergat deze activa voor een of andere reden .

De recente inspanningen van de Connecticut State penningmeester van "de grote lijst"-programma hebben overgedragen 110 miljoen dollar terug naar CT ingezetenen in slechts
Veel mensen vragen zich af hoe de niet-opgeëiste geld kan reëel zijn, omdat met het feit dat in het hele land zijn er miljarden dollars te wachten om ontdekt te worden door de rechtmatige eigenaars gewoon onvoorstelbaar de geest. Waarom zouden deze mensen geven hun geld? Zijn ze gek geworden? Nee, ze zijn net gewone mensen, en het is geschat dat de 7 op de 10 Amerikanen zijn het gevolg van de vordering van een of ander type!

Dus hoe is dit alles in contanten worden opgegeven zonder dat de eigenaren het te beseffen? In de meeste gevallen is het zo eenvoudig over een vergeten te controleren of spaarrekening, dat was geen primaire account, of niet verstrekken van een forwarding adres om alle nodige mensen bij een persoon beweegt. Bovendien, de schatkist van de website staat het volgende als gemeenschappelijke soorten verloren geld in Connecticut:

""... De VN-cheques niet zijn geïnd; deposito's; aandelen, obligaties of aandelen in beleggingsfondsen; reischeques of postwissels; levensverzekeringen en kluisje inhoud ... "

Aangezien deze verschillende soorten accounts lag onaangeroerd verleden hun ruststadia perioden (uniek voor elk type rekening in elke staat), worden ze overgedragen aan de Staat in bewaring totdat de eigenaar stappen om ze te claimen. Dus als de rustperiode op een bepaalde account niet uitgeput met een jaar of twee, Iemand die op zoek vandaag vindt nu opnemen van hun vermiste verhouding, zelfs al is het daar ergens in de pre-verkommeren, wat betekent dat de rustperiode nog niet is verstreken. Bovendien hebben staten er geen eenvormige wet dicteren wanneer de records daadwerkelijk worden toegevoegd aan hun systeem zodat een persoon kan theoretisch zoek en vind niks, terwijl het record wordt toegevoegd de volgende dag week maand of per jaar. De enige manier om grondig over uw zoekopdracht is om regelmatig te zoeken.

Naast het beperken zich een zoekopdracht, onervarenheid zoekenden vaak alleen zoeken de staat waarin ze leven, niet wetende dat er sprake is van het potentieel voor niet opgevraagde tegoeden verschuldigd om hen in de staten ze nooit heb gewoond of zelfs geweest, voor een verscheidenheid van redenen, zoals de werkgevers 'corporate hoofdkwartier of de verzekeringsmaatschappij het hoofdkantoor.

De hierboven genoemde kwesties, onder andere, kan worden gewerkt rond een keer worden mensen opgeleid op een goede tactiek zoeken. Op zoek naar het advies en de begeleiding van ervaren opgevraagde actief vinders vaak het verschil maakt in al dan niet iemand met beperkte kennis op dit gebied vindt alle geld verschuldigd aan hen of niet.

No comments:

Post a Comment