Met behulp van buitenlandse verzekeringsmaatschappijen voor Grotere Asset Protection fiscale besparingen en Enhanced Investing

Als bescherming van activa planners, doen we doorgaans niet nemen van een cliënt zonder de rijkdom van offshore te plaatsen in een soort van verzekering wrapper. Een verzekering wrapper is een term die verwijst naar een verzekeringspolis gebruikt als voertuig of "wrapper" voor andere niet-assurantie doeleinden. In de offshore context, naar behoren wordt benut verzekerings-wrappers zijn zeer nuttig en hebben een aantal voordelen. Eerst en vooral, buitenlandse verzekeringsmaatschappijen wikkels ge
Daarom toen een rechter vraagt waarom je +10,000,000 dollar offshore nam, de laatste reden u wilt geven is dat u deed om schuldeisers dwarsbomen. Buitenlandse verzekeringen zijn een goed alternatief reden voor de oprichting van een offshore-eenheid, omdat buitenlandse verzekeraars bijna universeel weigeren om rechtstreeks te maken hebben met een Amerikaanse burger. Plaats moet men opgericht een offshore structuur en gebruiken om het beleid kopen die geeft ons een goede non-asset bescherming "omslagartikel" voor waarom we opgericht een offshore vertrouwen, LLC of andere offshore entiteit. Putting cash in een offshore-structuur, die vervolgens aankopen buitenlandse verzekering ook gebruik maakt ons de § 8 (a) UFTA verdediging tegen frauduleuze overschrijvingen - een zeer belangrijke verdediging als activa worden genomen offshore na schuldeiser bedreigingen reeds hebben gemanifesteerd. Wij bespreken met behulp van buitenlandse verzekeringsmaatschappijen wrappers om frauduleuze overdracht van uitspraken van voorkomen in het hoofdstuk van dit boek op frauduleuze overdracht, alsmede het hoofdstuk "Ermelo een rechter zal respecteren."

Als we de activa offshore te kopen buitenlandse verzekeringsmaatschappijen, de volgende vraag die we ons moeten stellen is waarom we zouden buitenlandse verzekeringsmaatschappijen te kopen in de eerste plek? Waarom niet gewoon verblijf binnenlandse? Het korte antwoord is een buitenlandse verzekering is de toegangspoort tot internationale investeringen toegang. Veel van deze investeringen zijn niet beschikbaar voor Amerikaanse personen, omdat de meeste buitenlandse effecten zijn niet geregistreerd bij de SEC, en de meeste buitenlandse broker-dealers willen niet het risico steeds onderworpen aan de Amerikaanse regelgeving en belastingen. Indien een buitenlandse verzekeringsmaatschappij koopt deze investeringen niet binnen een beleid dat eigendom is van uw offshore structuur, echter, dan de buitenlandse dealers zal hebben nul blootstelling aan Amerikaanse regelgeving.

Met behulp van een buitenlandse verzekeringsmaatschappij wrapper voor internationale beleggingen biedt vaak fiscale voordelen. Bijvoorbeeld, als een US persoon rechtstreeks aankopen buitenlandse beleggingsfondsen, zullen deze fondsen meestal worden belast volgens § 1291 van de Internal Revenue Code (IRC). Onder IRC § 1291, het beste scenario is dat je worden belast tegen het hoogste belastingtarief gewone inkomsten. De worst case scenario, afhankelijk van hoe lang u vast te houden aan de veiligheid, is dat je kan betalen een belasting zo hoog als 84%! Het goede nieuws wordt geïnvesteerd door middel van een verzekering van rechtswege te voorkomen de zware § 1291 belastingtarieven.

Bovendien, zoals met binnenlandse schadeverzekeringen kunnen offshore verzekeringswezen bieden voor fiscale-uitgestelde of belastingvrije groei. Bijvoorbeeld, investeringen aangehouden in een buitenlandse variabele annuities universele (VUA) zijn fiscaal uitgestelde lijfrente tot zijn gemaakt (voor individuen die willen een gegarandeerd rendement, een vaste rente buitenlandse annuities ook beschikbaar zijn). Daarom, zelfs indien de investeringen binnen het beleid worden verkocht, wordt geen belasting geactiveerd als er geen jaargeld uitbetaling. Uitbetalingen of leningen van buitenlandse variabele universal life leid (kwetsbaarheid) zijn belastingvrij, en in tegenstelling met de binnenlandse VUL beleid, de jaarlijkse rendementen van 10% zijn gemeengoed, en de jaarlijkse rendementen van meer dan 20% zijn niet ongehoord. Veel vermogende particulieren gebruik VULs voor pensioeninkomen. Als ze geld lenen van de waarde van de polis (die groeit volgens de prestaties van de geïnvesteerde premies), is de lening niet hoeft te worden terugbetaald en is onderworpen aan zeer lage rente (2% of zo). Indien de lening is nooit terugbetaald, het enige gevolg is een verminderde dood voordeel. Met behulp van buitenlandse VULs op deze manier bepaalt aldus belastingvrij inkomen in een zwaar asset-beschermde vreemde structuur die niet onderworpen is aan de ups en downs van een VS-markt of de geleidelijke verzwakking van de dollar.

Buitenlandse verzekeringen hebben doorgaans een minimaal vereiste dekkingsgraad van ten minste een paar honderdduizend dollar, en zijn daarom geschikter voor de midden-of hogere klasse vermogende particulier. Voor diegene die niet in staat zijn om de minimale premie betalen, er zijn ook andere opties. Er zijn buitenlandse fondsen die beschikbaar zijn via de Amerikaanse broker-dealers, hoewel de keuze is vrij beperkt is ten opzichte van wat beschikbaar is via een buitenlandse verzekeringsmaatschappij wrapper. Bovendien kan het voor buitenlandse valuta's worden gekocht en verkocht door middel van een Forex (vreemde valuta) account en kan men uiteraard de aankoop harde activa, zoals edelmetalen, onroerend goed, en bepaalde grondstoffen die, in tegenstelling tot de dollar of de binnenlandse effecten, zijn niet dreigt te worden weggevaagd tijdens een economische crisis.

No comments:

Post a Comment