Evolutie van geld in de wereld

De evolutie van geld in de wereld is iets weinigen van ons echt begrijpen. Terwijl Ik heb geleerd om pas onlangs geloven geld komt naar u toe gemakkelijk als je denkt en handelt op een bepaalde manier, niet door meer hard werken en strijd.

We zijn geconditioneerd als mensen opgroeien door de maatschappij te geloven meer harde werk zal eenvoudige overvloed te creëren. Dit kon niet verder van de waarheid, harder werken zal meer moeite te produceren. Het leven is overvloed is een gevolg van cond
Als de evolutie van de verhouding in de hele wereld waren gelijkmatig worden verdeeld onder ons, zouden we elkaar waard zijn 3 miljoen dollar. Nu is dat ver afstaat van de werkelijkheid! Hoe werkt dit?

Geld van de hele wereld is gewoon dat een evolutie van geld in de hele wereld en als u zich niet bewust zijn van hoe het proces verloopt aantrekken geld wordt bijna onmogelijk.

Houd rekening met deze punten bij het aantrekken rijkdom in uw leven;

* Waarom als je zijn geconditioneerd voor het harde werk en strijd, u zult trekken "meer hard werken en strijd", in plaats van rijk worden.

* Wijziging van uw vermogen conditionering

* Hoe je voelt over jezelf zal uw inkomen te bepalen!

* Heeft u verantwoordelijk genoeg is voor uw tijd en diensten?

* Wees geestelijk comfortabel met zijnd rijk

* Het vermijden van goedkoop en scherp geprijsde producten, en alleen kopen goede kwaliteit!

* Als kinderen we opgroeien denken het slecht om geworden rijke.

* Indien je negatieve je afstoten geld.

Leef en leer je weg naar rijkdom.

No comments:

Post a Comment