Neem een Sneak Peek in de Wereld van Private Banking

Een private banker is een individu die zich bezighoudt met vermogende klanten van de bank. In andere woorden, ze vertroetelen de rijken. Maar, kunt u verbaasd zijn hoe "unwealthy" kunt worden en toch de voordelen van het hebben van uw eigen private banker. Het toegangsbewijs in deze wereld is niet zo duur als je zou denken. U hoeft geen miljoenen op de bank.

In feite, zodra uw gezinsinkomen bereikt $ 100.000 per jaar ben je aanmerking met veel prive klantgroepen rond de land. Meeste grote ban
Private Banking Services

Gelet private banker is alsof je eigen persoonlijke conciërge op een fijn hotel.

Met een private banker:

- Je hebt direct contact met een hoge ranking individu bij de bank zonder het doorlopen van alle van de standaard administratieve rompslomp.

- Het is niet langer noodzakelijkerwijs in overeenstemming stand op de bank ... of zelfs gaan in een bijkantoor.

- Houdt over controles verdwijnen.

- Dagelijkse grenzen verdwijnen.

- Overlast vergoedingen verdwijnen.

- Je bent gericht als de heer of mevrouw elke keer dat u contact met hen.

- De bankiers maken huisbezoeken!

- U bent goedgekeurd voor hogere kredietlimieten eenvoudiger ... sneller.

- Documenten te ondertekenen krijgen per koerier aan u.

- Uw cheque nummers beginnen waar u wilt ... niet bij 0001.

- Je ontvangt voorkeur tarieven.

- U krijgt gratis controles.

- Uw private banker fungeert als een liaison tussen u en alle andere bancaire departementen. Dat betekent een telefoontje en het wordt gedaan.

- Hun standaard "kredietvereisten voldoet" kan geworden mildere en mettertijd je wordt wat's gewoonlijk bedoeld in de kredietscoringsmodellen wereld als een "overstijgingvlaggen." In dit geval's een goede titel moeten. Uw FICO credit scores kan worden overschreven vanwege uw relatie met de bank. Dat betekent er is een kans krijg je goedgekeurd voor leningen die u wellicht niet oudsher goedgekeurd voor. Als u een private banker, kan hij kunnen "pull een paar strings" in uw voordeel.

... En de lijst gaat.

Selecteren van een Private Banker

Je denkt misschien ... 'Dus wat is dit moeten doen met mij? "

U misschien dichterbij dan u denkt!

Zoals ik al eerder zei, de enige eis met vele is een gezinsinkomen van 100.000 dollar per jaar. Andere banken vereisen een vermogenssaldo van 250.000 dollar. Sommigen hebben nog hogere eisen. Ze zijn allemaal verschillend. Streven naar een private banker hebt. Make it uw doel. Eerst uitzoeken hoe 100.000 dollar te maken per jaar. Wellicht is het door worden bevorderd, misschien is het verhuizen naar een andere baan, of misschien is het door het starten van uw eigen bedrijf. Of zelfs beter, u beginnen doet zowel ... gelet een voltijdse baan en zwartwerk.

En als u momenteel op dat 100.000 dollars inkomensniveau-wat zijn wacht je op? Als je het maken van 100.000 dollar of meer per jaar, dan moet u in ieder geval beginnen te interviewen private bankers. Uw inkomen kunnen worden aangemerkt alle u nodig te kwalificeren.

Gewoon bellen met de grootste banken in uw regio en vragen of ze hebben een divisie. Als ze doen, vragen wat hun eisen zijn wanneer u ze krijgen op de telefoon. Ze vervolgens te verkopen die een relatie met je.

Het gaat over een relatie vormen en wat zij kan worden in de toekomst.

We elk gegeven dezelfde hoeveelheid minuten per dag. Haar hoe we besluiten om elke van deze notulen dat onze banksaldo ... hoe snel we bevorderd op het werk ... bepaalt en hoe we evenwicht dit ding genaamd, "leven investeren."

Vinden een goede volk en met hen plakt. Langs uw inkomen over de rit op zoek naar mensen die kunnen helpen om uw reis nog aangenamer. Een private banker is een van die mensen.

No comments:

Post a Comment