Hoe weet ik of mijn bank is financieel stabiele?

In het huidige economische klimaat vele klanten in Noord Amerika worden, voor het eerst elke, ondervraging de financiële stabiliteit van de banken die zij omgaan met voor corporate en persoonlijke aangelegenheden.

Het is buitengewoon moeilijk voor een niet-financiële persoon de werkelijke financiële beeld van hun bank begrijpen - maar we zullen poging om sommige basisanalyse waarmee een tot een gevoel van potentiële problemen en gebieden waarin zij eventueel nader wenst te krijgen bieden met
Het spreekt voor enig onderneming, bank of niet-bancaire, dat indien er een recente verandering in auditors die kwestie goed onderzoeken waard. Met een verwijzing naar een bank zou dit een ernstige zaak als de accountant had de kwestie van de 'interne controles.

Bank jaarrekening lees aanzienlijk anders dan een typische fabricage of service bedrijf. Het 4 kerngebieden die gerelateerd zijn aan een bank financieel memorandum zijn:

Hoe de bank traktaties en records haar investeringen

Consolidaties van alle hun bedrijven

Loan verlies reserves

Accrual beleid - (Hoe te wijten ze behandelen en te registreren rente-inkomsten die het gevolg is)

Wanneer een ondernemer of financieel analist kijkt naar een reguliere bedrijven financials er zijn enkele zeer traditionele manieren van kijken naar dat financiële verklaring - die manieren zijn leverage, liquiditeit, rentabiliteit,.Er zijn tientallen, in feite honderden verhoudingen en analytische technieken die een tewerk kijken naar een 'typisch' bedrijven financieel memorandum. Helaas en hier is de uitdaging, doen deze technieken niet echt werken op een banken financials.

Thos technieken werken niet omdat het uitzonderlijk moeilijk te banken asset kwaliteit begrijpen, en vele aanwezige banken het materiaal in zodanig zoals het is soms zelfs gewoonweg moeilijk te de basics extrapoleren. Ze zeggen dat timing alles is, en omdat de banken activa worden letterlijk veranderen de hele tijd is het moeilijk om een te zetten een handvat aan de waarden en mixen.

Een van de beste manieren, en enigszins traditionele, te analyseren één banken financials is het creëren een formaat dat een bepaalde gegevenselementen mettertijd Een spreadsheet is een fantastische tool voor deze methodologie track toelaat.

Banken, zoals vele Wall Street firma's, zoals naar 'venster jurk' - dat betekent op belangrijke tijden, dus een jaar einde, zullen ze vaak remix activa om gunstiger resultaten te tonen. Daarom de analyst of klant moet een kijkje nemen op bepaalde key accounts over verschillende tijdvakken tijd, bijvoorbeeld driemaandelijkse. Als in het kijken naar ieder bedrijf dat u wilt bepalen wat de Bank bezit, die het geld schuldig is aan (bijvoorbeeld u of uw bedrijf!) en wat het totale kapitaal getal is.

Ook willen we een blik op de over alle liquiditeiten, dat is de reden waarom onze spreadsheet handig is te nemen, kunnen we track liquide middelen in de tijd. De beste vloeibare activa voor een bank zijn de geld ze moeten op hand, gelden die verschuldigde hen zijn door andere banken, en overheid effecten.

De volgende belangrijke categorie van activa is meer risicovolle activa - die zijn natuurlijk leningen aan afnemers en andere banken. Ook, zoals elke onderneming, heeft de Bank de vaste activa, zoals vastgoed, meubels, computers, enz.

We hebben genomen een kijkje op wat de bank heeft. Wat doet het schuldig? Nou het is je en de andere klanten het geld dat je hebt op depositobanken ook hun eigen leningen van verschillende soorten, en die moeten zorgvuldig worden onderzocht. Ook is het raadzaam om de lening verliezen reserves houden om te zien hoe dramatisch ze schommelen.

Kortom, er zijn een aantal verschillende partijen zeer geïnteresseerd vandaag in bank financiën, tot een inclusief onze regering. En oh ja, is er jezelf, omdat er in sommige gevallen je hele leven sparen zou kunnen worden geparkeerd bij de Bank. De gemiddelde persoon heeft waarschijnlijk te beroepen op hun financiële adviseurs en anderen om een ware zin van hun banken krijgen ware toestand, maar we hebben hopelijk aangetoond dat zelfs sommige basisanalyse kan de gemiddelde persoon om een gevoel van hoe hun bank doet krijgen lease. Bezorgdheid over de bank van financiën zijn groeiende, en in feite zijn op het uiteinde van de slinger opnieuw totale markt van zorg - dus moeten we allemaal zo'n gevoel van interesse hebben in onze banken ons doen. Als we overvallen de geschiedenis heeft aangetoond dat zij het al te laat komen.

No comments:

Post a Comment