Algemene Borg Bond informatie

Een borg obligaties is een obligatie die wordt gecreëerd om de schuldeiser te beschermen tegen schending van de overeenkomst door de opdrachtgever. Dit zekerheidsovereenkomst obligatie drie partijen betrokken zijn, zij zijn de belangrijkste, de schuldeiser en de borg. In deze zekerheid bond, de borg geeft garantie aan de schuldeiser, dat zal de opdrachtgever zijn verplichting te vervullen per opdracht. De zekerheidsovereenkomst obligatie zijn vele soorten. Uitvoering van de overeenkomst is bepal
Met de hulp van de prestaties en de betaling bond de schuldeiser kan worden gewaarborgd, dat de opdrachtgever zijn verplichting uitvoeren van de in de bepalingen en voorwaarden van het contract. In het uitvallen van de opdrachtgever de zekerheid heeft tot het einde van de overeenkomst. De schuldeiser heeft het volste recht om de principaal en de borg in het uitvallen van de aannemer.

Prekwalificatie van de zekerheidsovereenkomst obligatie

Het borg bedrijf kwesties borg binding met de aannemer op basis van zijn prestatie van de baan. Wanneer de opdrachtgever in overeenstemming met voldoende capaciteit beschikt om de opdracht te voltooien binnen de gestelde tijd en tegen de overeengekomen prijs, dan is dit zekerheidsovereenkomst obligatie is aan hem uitgereikt. De Zekerheid Vennootschap en de maker van onderzoek de voornaamste gehele bedrijfsvoering. Hij moet componeren van voldoende financiële middelen, goed ervaren en een goede kennis te voeren op het bedrijf. Dit proces is gevolgd om de ongekwalificeerde aannemer uit de obligatie af te wijzen.

Lenen Capaciteit van zekerheidsovereenkomst obligaties

Om de ongeveer aannemer, de prestaties en de betaling obligaties zijn zelfs uitgegeven in een niet-gedekte basis. Deze faciliteit is verstrekt op basis van de financiële kracht, ervaring en persoonlijke aansprakelijkheid van de bouwonderneming. Deze uitgifte van obligaties als geen voorwaarden ten aanzien van de aannemers de financiële positie in de bank. Maar soms de aannemers krediet positie is ook gebleken. Bij betaling obligatie is uitgegeven aan de onderaannemers, worden ze beschermd door het leveren van goede arbeidskrachten aan de aannemer.

Claim zekerheidsovereenkomst obligatie

In de borg, obligatie, zowel de hoofdsom en de schuldeiser bepaalde verplichting om de opdracht uit te voeren. De schuldeiser heeft het volste recht van de principaal en de borg te stellen voor schending van het contract. Als de eigenaar niet voldoet met de prestaties van de aannemer, dan kan hij / zij de borg te vragen om het contract per voorwaarden te voeren.

De borg heeft een aantal keuzes;

Hij kan uitvoering van de opdracht met zijn eigen contractant.

Hij kan een nieuwe aannemer voor de aanleg van het contract.

Hij kan helpen de eigenaar door de uitgifte van het gehele contract bedrag dat nodig is om het contract af te ronden.

Hij kan betalen de boete bedrag van de obligatie.

Bij betaling obligaties worden uitgegeven, de borg moet betalen de rechtmatige aanspraken van de onderaannemers en de leveranciers.

No comments:

Post a Comment