Subsidies Amerikaanse regering - wat er beschikbaar is Voor particulieren

In de Verenigde Staten, zijn overheidssubsidies meestal besteed aan projecten die positieve externe effecten te bevorderen, wat betekent dat het project zal een positief effect op de samenleving als geheel, samen met de prive-uitkering hebben. Subsidies kunnen gegeven worden door de federale overheid of door de deelstaatregering.

Federale subsidies worden uitgegeven door de overheid van de federale inkomsten en worden meestal gegeven uit aan bedrijven en ondernemingen in plaats van individuen<. Er zijn drie types van federale subsidies: Project, Formula en subsidies uit te trekken. Projectsubsidies worden gegeven aan bedrijven of individuen worden voor onderzoeksdoeleinden. Een voorbeeld zou een farmaceutisch bedrijf de ontwikkeling van een medicijn om de ziekte te bestrijden. Formule subsidies zijn subsidies die middelen te verstrekken als gedicteerd door een bestaand recht. Dit kan het geld dat de Amerikaanse regering heeft aan dingen besteden, zoals de bescherming van bossen of het verrichten van diensten voor het degraderen van middelenmisbruik worden. Reserveren subsidies zijn subsidies die worden uitgegeven door de wetgevers en worden toegevoegd aan een wetsvoorstel dat wordt doorgegeven en dat helpt concrete projecten om financiering te verkrijgen zonder de noodzaak van een herziening door de bevolking. Er is een groot potentieel voor misbruik te reserveren voor subsidies door de wetgevers.

Verleent worden gegeven door specifieke staten veelal aan particulieren. Deze omvatten promotie voor het hoger onderwijs, zoals subsidies en college een studietoelage. College subsidies worden gewoonlijk gegeven om de hoogste presteren die behoefte hebben aan financiële steun om te gaan studeren. De overheid kan betalen een deel van de vergoedingen en verbinden zich ertoe om alle uitgaven, die afhankelijk is afhankelijk van de individuele gevallen. Studietoelagen worden verstrekt voor beide instellingen en individuen. Instellingen kunnen het geld gebruiken om hun faciliteiten Overwegende dat personen die ofwel behoeftigen, onderdeel van een minderheid de gemeenschap, of met een fysieke handicap, zoals blindheid of doofheid kunnen de subsidie gebruiken om hun onderwijs te verbeteren.

No comments:

Post a Comment