Hoe een onafhankelijk financieel adviseur Kies

Wij neigen naar allerlei mensen aankloppen voor advies en vaak pot-luck nemen over het al de persoon die we hebben gevraagd is vooral geïnformeerde, of we op ze kan rekenen worden geven onpartijdige en onafhankelijk advies, of hun antwoord begint met de zinsnede "Als ik jou was ..." Als het aankomt op het zoeken naar betrouwbaar advies over het maken van je eigen geld te werk zijn het zwaarst voor u, is er echter geen noodzaak om zo veel van te laten aan het toeval en de loting - u zou moeten ov
De titel zegt het allemaal. Een onafhankelijke financiële adviseur zal onafhankelijk - zal hij niet in de dienstbetrekking van een enkele onderneming wiens financiële producten hij verkoopt op commissiebasis of voor iedere andere overweging. Zijn financieel advies zal enkel dat - advies gebaseerd op een als een up op de minuut en de uitgebreide kennis van de vele verschillende financiële producten op de markt beschikbaar. Hij zal u niet vertellen wat je moet doen of wat beslissingen te maken, maar zal plaatsvinden voordat u alle goed onderbouwde opties, waaruit u kunt uw eigen geïnformeerde keuze kunnen maken.

Uw zoektocht naar een betrouwbaar en volledig bevoegde onafhankelijke financieel adviseur is makkelijker gemaakt door het feit, dat ieder een licentie heeft gekregen en nog steeds worden gereguleerd door de Financial Services Autoriteit. Je kunt worden gerustgesteld door de wetenschap dat een dergelijke erkenning niet gemakkelijk, maar is een maatregel van de professionaliteit van de individuele adviseur en de kwalificaties hij had om geld te verdienen.

Bij de keuze van een onafhankelijke financieel adviseur dus, kunt u kijken op de specifieke kwalificaties hij of zij is toegekend. Deze kunnen komen uit een aantal goed gevestigde en gerespecteerde instellingen, waarvan sommigen van de bekendste zijn de Chartered Verzekeringen Instituut (CII), de Chartered Financiële Analisten (CFA) Instituut, de Personal Financiën Society (PFS), de Pensioenen Management Institute (PMI), het Instituut van Financiële Planning (IFP), de Securities and Investment Instituut (SII), en verscheidene anderen, die alle vraag uitgebreide kennis en opleidingen op hoog niveau in financiële diensten en beheer. Wat is meer, voortgezette erkenning als een onafhankelijke financiële adviseur eist een voortdurende actualisering van dat expertise en kennis als verschillende financiële producten op de markt komen.

U zult weten wanneer hebt u het recht onafhankelijk financieel adviseur voor u gevonden als je in een positie om te nemen - of kiezen niet op te nemen - het advies aangeboden. De adviseur rol is in feite een moeilijk jaar goed te krijgen. In tekent een fijne lijn tussen aan de ene kant het instrueren van de klant wat te doen en aan de andere kant uiting van een mening dat overkomt als niet meer dan een belangeloze advies. Integendeel, de advies vereist van een professionele onafhankelijke financieel adviseur is de "beste advies" vanuit het perspectief van de cliënt. Wat de adviseur moet proberen doen is zichzelf in positie gebracht de cliënt voor een oogenblik en base zijn advies en aanbevelingen zuiver over wat "beste" voor zijn cliënt. Dit is de laatste en moeilijkste test van de onafhankelijkheid en de objectieve onpartijdigheid van de echt bevoegde onafhankelijke financiële adviseur.

No comments:

Post a Comment