Fixed Rate Mortgage aanbiedingen

Vaste rente hypotheken zijn hypotheken waarbij de maandelijkse betalingen blijven hetzelfde voor de periode van de hypotheek deal. Veel leners zoals dit type van hypotheek, want het geeft hen zekerheid te verschaffen over hun maandelijkse betalingen voor de periode van de deal. Anderen worden aangetrokken door deze op momenten waarop ze zijn bang dat de rente zou kunnen stijgen in de komende maanden. Natuurlijk hebben zij het voordeel van duidelijke zekerheid van betaling is het mogelijk dat Len
Geschat wordt dat ruim 1,3 miljoen vaste rente hypotheken zal een einde komen aan in 2007. Veel van deze zijn genomen in 2004 en 2005, toen de hypotheekrente aanzienlijk lager waren dan ze nu zijn. We zijn al begonnen grote aantallen mensen te zien worstelen met hun hypotheeklasten. Recent onderzoek van mform.co.uk heeft dat tot 8 miljoen inwoners worden nu getoond die worstelen met hun hypotheeklasten. Het is waarschijnlijk dat die er wel mee tot het einde van hun vaste rente hypotheken komen voelen het snuifje meest. De stijging van de maandelijkse betalingen op een gemiddelde hypotheek op een typische standaard variabele rente vandaag de dag in vergelijking met een goedkope twee jaar vaste rente hypotheken die zijn aangegaan in 2005 kon worden zo veel als 60%. Dit zou duidelijk een invloed op de financiële positie van iemand als het niet is begroot.

Dus wat kun je doen? Wel, het is een feit dat 2 en drie jaren vaste rente hypotheken zijn niet zo goedkoop als ze waren in 2005. Daarom is het maximale bedrag dat u kunt doen is kijken naar de stijging van de kosten die je zult moeten minimaliseren. Dit gebeurt het best door te kijken naar het geheel van de markt - een hypotheek vergelijking site die alle kredietverstrekkers is nodig voor deze vergelijkt. Maar niet alleen kijken naar de kop-tarief - kijk maar naar de werkelijke kosten van de hypotheek tijdens de looptijd van de deal die je wilt. The goedkoopste werkelijke kosten misschien niet de goedkoopste tarief kop!

En zodra u uw nieuwe hypotheek pakken, nog steeds een oogje houden op de rentetarieven van tijd tot tijd voor het verstrijken ervan, zodat u weet welke invloed het zou hebben op je financiën als je moest een nieuwe hypotheek te nemen.

No comments:

Post a Comment