Wat voor soort van adviseur werk je mee?

Met alle financiële problemen en afboekingsrekening fouten die investeerders hebben geteisterd laatste tijd in dit land, heeft de investering industrie gedebatteerd over de voorschriften en normen naar verwachting van de financiële professionals.

Een belangrijke bron van conflicten komt met betrekking tot de vraag of de normen te verwachten van alle financiële professionals moeten identiek zijn. Zoals het er nu uitziet, er zijn verschillende verwachtingen voor makelaars en adviseurs.

Gesch
In de jaren 1940, werden er wetten vastgesteld voor de brokerage-industrie. Makelaars zijn, in wezen, tussenpersonen tussen beleggers en geregistreerd investeringen. Ze creëren transacties, kopen en verkopen van investeringen voor de winst. Terwijl sommige transacties worden gedaan namens zijn cliënt, makelaars ook kopen en verkopen van effecten voor zich.

De standaard vastgesteld voor makelaars is een verplichting om ervoor te zorgen dat de investering "geschikt" voor de cliënt. Er is geen verplichting tot zorg voor de cliënt, nemen, zoals het aanbevelen van een product dat werkelijk in het beste belang van de cliënt. In feite, is een makelaar niet verplicht voldoende achtergrondinformatie verzamelen over een cliënt in teneinde te waarborgen dat de producten werkelijk mits de behoeften van de cliënt voldoen.

Tijdens dezelfde periode werd de Investment Advisors Act van 1940 doorgegeven aan een norm voor degenen die beleggingsadvies vaststellen. In tegenstelling tot de vereiste norm van een makelaar, moet een adviseur verzamelen van gegevens over de cliënt en aanbevelingen die in het beste belang van de cliënt. Er is een fiduciaire verplichting overgenomen door een investering adviseur, en er is zwaardere verantwoordelijkheid verwacht van de adviseur.

Helaas zijn van de verschillen tussen de twee rollen zijn verbloemd, en de meeste cliënten-beleggers zijn zich niet bewust van de verschillen.

Geregistreerd vertegenwoordigers

Geregistreerd vertegenwoordigers zijn werknemers van broker-dealer ondernemingen. Bijvoorbeeld, wirehouse ondernemingen zijn broker-dealers. Als werknemers van de broker-dealers, zijn geregistreerde vertegenwoordigers verwacht dat zij de geschiktheid standaard als ondersteuning van hun cliënten bij het kiezen van investeringen opties te volgen.

Geregistreerd vertegenwoordigers, als werknemers, hebben een plicht hun werkgever aan de bedrijf helpen winst maken. Terwijl de meeste ingeschreven vertegenwoordigers zullen een poging doen om geluid opties aanwezig, de opdrachtgever is echt niet de werkgever de eerste prioriteit.

Een ander feit vaak niet bekend bij de cliënten-beleggers is dat geregistreerde vertegenwoordigers niet in staat zijn om beleggingsadvies te verstrekken. Met de aansprakelijkheid betreft, de broker-dealer werkgever vaak zal deze activiteit niet te steunen door hun statutaire vertegenwoordiger van de werknemers. Dit is interessant toen we dat zovelen van hen erkennen noemen zichzelf financiële adviseurs.

Sommige broker-dealers eveneens registreren als beleggingsadviseurs. Sommige geregistreerde vertegenwoordigers zijn dan in staat om te worden beleggingsadviseur vertegenwoordigers. Echter, veel financiële professionals die zichzelf adviseurs hebben niet deze extra stappen ondernomen.

Beleggingsadviseurs

De fiduciaire standaard worden verwacht van een beleggings-adviseur vraagt om een adviseur te stellen van de cliënt belang boven zijn of haar eigen belang. Het vereist een echt onbevooroordeeld aanbeveling.

Als dusdanig, beleggingsadviseurs bieden fee-based advies. Aangezien zij worden gecompenseerd dezelfde ongeacht de gegeven adviezen, een cliënt kan worden meer vertrouwen in dat de aanbevelingen echt in hun beste belang.

Beleggingsadviseurs moeten krijgen om hun klanten zo volledig mogelijk te weten om ervoor te zorgen dat de adviezen die het best beantwoordt aan de cliënt nodig heeft.

Hoewel de broker-dealers zijn minder open met betrekking tot hun compensatieregelingen, moeten beleggingsadviseurs dit bekend te maken, samen met eventuele potentiële belangenconflicten. Dit stelt cliënten de gelegenheid hun niveau van comfort bepalen met volgende door met de gegeven advies.

Investor klanten zijn van harte welkom te kiezen om te werken met geregistreerde vertegenwoordigers of beleggingsadviseurs. Er is niets mis met een keuze. Het is echter het belangrijkst zijn voor de rol die de financiële professional heeft ingestemd te nemen in het werken met u, zodat u zich gerust met de acties die je neemt als gevolg begrijpen.

No comments:

Post a Comment