Maverick v. Motley - Wie wordt de Overdekte verzoekt Debat Win?

Een overdekte oproep strategie is een manier om daadwerkelijk 'verhuren' van uw aandelen een vast inkomen van tussen de 3% en 5% per maand.

Warren Buffet doet het, net als veel van de grote buy-and-hold beleggers, omdat het zinvol om inkomsten te genereren op voorraad bedrijven terwijl u wacht voor ze stijgen in waarde, of om dividenden te maken.

Het kan niet zo zijn voor iedereen, natuurlijk, maar als je op alle belanghebbenden bij het genereren van 3% - 5% elke maand uit gedekte oproepen<, dan kun je bent het aan jezelf om ook informatie te krijgen over de verschillende strategieën je kunt.

Nu, als je te besteden elk moment zoeken op het web voor meer informatie over de gesprekken, hebt u waarschijnlijk tegenkomt een artikel over Motley Fool genaamd "Stay Away From Overdekte verzoekt".

De auteur, Dan Caplinger, maakt de fundamentele vergissing van zien waarvoor oproepen als een 'gimmick' die niet echt veel zin. Zijn zaak is gebouwd op zand, en er zijn een paar grote gaten in zijn argumenten.

Deze Motley Fool is artikel onder onze aandacht gebracht op een aantal gelegenheden nu, en is het tijd om de fouten heeft gemaakt heer Caplinger corrigeren.

1. In zijn Reliance Steel bijvoorbeeld Caplinger zegt dat het bestand werd geplakt rond $ 20 voor de meeste van 2004 en 2005 (vindt u een link naar de 5-jarige RS vind onderstaande grafiek).

Stel dat de voorraad werd 'vastzitten' gedurende 20 maanden, en 5% per maand in premie-inkomen te nemen voor de verkoop de gedekte calls. Dus je zou het maken van $ 100 per maand per verkochte optie, elke maand gedurende twintig maanden, voor een voorraad houden van 2.000 dollar per optie. Dus, na 20 maanden, uw voorraad is in feite vrij, want je hebt weer 20 x $ 100 aan premie-inkomen heeft.

2. Al de tijd dat je het genereren van dat inkomen, kunt u de voorraad kennen gaat buiten het bereik te breken op een bepaald punt - wat je niet weet is wanneer het pauze, en je weet niet of het zal breken of breken! Dat is nu goed zeggen dat het brak, maar kon zijn gegaan in de andere richting, of zelfs het geheel niets gedaan.

3. Zodra het doet breken, en u krijgt uw voorraad weggeroepen op een winst, is er niets te voorkomen dat je steeds weer terug in! Ter zelfder ure! Ervan uitgaande dat de premie nog steeds goed uitziet, en de grafieken kijken OK, dit is wat veel vallen oproep handelaars doen.

Je ziet ook uit de grafiek die het was niet helemaal de goede run van 25 dollar naar 60 dollar, dat betekent Caplinger. De eerste klim nam de voorraad tot ongeveer 50 dollar, en dan keerde terug tot ongeveer 30 dollar voordat het haar weer naar boven te verplaatsen. Er is volop gelegenheid daar aanzienlijke bedragen te maken van onder vraagt in deze periode, ook!

Caplinger is in feite een pleidooi voor een buy-and-hold strategie, of wat soms wel een buy-and-bid-strategie, wat betekent dat je kunt alleen geld verdienen als het aandeel stijgt. (Met dividenden, misschien maak je een beetje als het houdt steady, ook).

Met vallen oproepen, profiteert u als de voorraad gaat omhoog, omlaag of zijwaarts! Je hebt veel bases gedekt. Natuurlijk, zou u af en toe missen een grote stap, maar wat dan? Als belegger bent u nooit verkeerd om een winst nemen, geen kwestie wat gebeurt nadien.

Op Maverick Investor, onze mening is dat ...

(Steady maandinkomen) + (geen verliezende trades)

eet

(Incidentele groot opwaartse bewegingen) - (geld dat in de voorraden nergens naar toe) - (sommige verliezen trades)

Every Time!

Ik kan geen commentaar over de fiscale, maar er zijn volkomen wettig en boven raad technieken om bestreken oproepen handel zonder uitbetalende geen belasting op alle.

Zoals voor commissies, ben ik verbaasd dat hij ze zelfs genoemd! Ze zijn zo klein, nu met online handelsplatform dat is bijna irrelevant. OptionsXpress, als voorbeeld, citaat een minimum van $ 29,90 voor bestreken oproepen. Denk of verzuipen nog lager, vanaf € 2,95 per optiecontract, en een 9,95 dollar forfait voor aandelen handel maximaal 5.000 aandelen.

Al bij al is dit niet het meest indrukwekkende doordacht artikel dat ik ooit gelezen heb, en een vrij teleurstellende daling van de meestal hoge normen op Motley Fool.

No comments:

Post a Comment