Inzicht in de wet van financiële groei

First things first, als je wilt om je eerste miljoen, moet u uw eerste honderd te maken. Je kunt gewoon niet een miljoen dollar als je niet weet hoe u uw eerste honderd, of zelfs uw eerste dollar online te maken, voor die kwestie. U wilt uitvoeren? Leer hoe je eerste wandeling.

Focus op uw eerste paar dollar, online. Zodra u hebt de een paar dollar, dan richten op maken van uw eerste honderd. Dan is uw eerste duizend, enzovoort, enzovoort. Tot, BLAM! Voordat je het weet, ben je zittend op een< miljoen bucks.

Je leest al die websites en boeken te beweren dat zij duizenden dollars in een dag, week of maand. Dat leest als eye candy, maar het is niet gebeurd 's nachts mijn vriend. Het zal niet. Het kostte veel voorbereiding om te komen waar ik nu ben.

Wat is uw passie?

Ik heb bijna altijd iemand hoor vragen: "Hoe start ik een online bedrijf? Wat moet ik online verkopen en wat moet ik producten verkopen? " Ik heb altijd raden aan voordat je begint, moet u uw niche te bepalen. Uw niche is een topic over die je bent, of kunnen gepassioneerd zijn over.

Gewoon, als je geen liefde wat je doet, dat het bijna een zekere weddenschap die je niet zo veel als wanneer je voorspoedig volg je hart en doe wat je graag doet. Een typische fout van internet newbies is om te proberen een productmarkt ze weten niets over een groep mensen, ze ook niets weten.

Die ontbreekt in de ervaring niet kunnen maken eerlijke aanbevelingen, en dat blijkt in lage verkoop en slechte wisselkoersen. Er is een oud gezegde: "Doe wat je liefde en het geld zal volgen" dat lijkt te gelden op het internet.

Het kiezen van een Money-Making Niche

Een van de grootste geheim dat maakt deze hele zaak bij elkaar komen is zorgvuldig kiezen van een niche markt. Maar bijna elke marketeer op het internet is gefixeerd op het verkopen van een breed scala aan producten met een breed publiek te kunnen aanspreken. En dat is de reden waarom 98% van alle internet marketeers zijn niet op wat ze aan het doen bent. Er is om een beroemde uitspraak dat alle grote marketeers volledig kent en begrijpt en het gaat als volgt: "Als je alles aan iedereen verkopen, verkoop je uiteindelijk niets aan niemand." Een andere gaat als volgt: 'Als iedereen vervolgens uw markt niemand uw markt. "

Waarom is dit? Nou, het simpele antwoord is dat het veel meer geld kosten om reclame te maken dat breed publiek bellen we de massa's, dan om reclame te maken voor een kleine nichemarkt. Ja, je krijgt een veel betere deal op reclame als je te verkopen aan een niche markt.

De meest gebruikte methode die mensen gebruiken om te beslissen welke niche markt betrokken te raken bij is om gewoon jezelf afvraagt wat je hobby's zijn? Of je afvragen wat het meest interessant zijn voor u in het leven? Wat fascineert je? Dit is vaak een niche-markt die je al kent en begrijpt. Je kan zelfs een deskundige op een niche in de markt dat u zich niet realiseerde was een niche. Bent je? Denk na over de dingen die u in uw vrije tijd met.

Het beste ding over het omgaan met nichemarkten is het feit dat ze zo eenvoudig te beheren. Wat ik bedoel is dat in plaats van te proberen dan 300 miljoen mensen die meestal niet de zorg over uw product komen, nissen kunt u zich te richten op de vooruitzichten rond de 20.000 per keer. Bijvoorbeeld, in een spion software business, is er slechts ongeveer 25.000 volk, dat de abonnees van tijdschriften spion. Dit betekent dat in plaats van te proberen om geluk reclame te krijgen tot 300.000 mensen, kan ik nu direct naar de 25.000 mensen die waarschijnlijk het meest te worden mijn klanten. Zoiets als een vis in het schieten een vat als je erover nadenkt.

De 3% die erin slagen

Elke dag, duizenden mensen denken over het starten van hun eigen internet business. Sommigen willen ontsnappen uit de dagelijkse sleur van werken voor iemand anders. Sommigen moeten hun belangrijkste aanvulling op het inkomen. Sommigen voelen ze klaar zijn om hun diensten uit te breiden buiten hun kring van contacten. Weer anderen ... de lijst van persoonlijke redenen kon en gaan.

Maar hier is de vangst van de ... Elke dag, de meeste van deze mensen niets anders doen dan droom.

Volgens Goeroe Ken gezant van internet, "De sleutel tot succes op het net voor de kleine ondernemer is de master een in-demand niche." Met een niche-gerichte activiteiten, zal uw concurrentie lager zijn en het gemakkelijker zal zijn voor een gerichte, geïnteresseerde bezoekers naar uw website te vinden.

In de offline wereld, is het verkeer relatief makkelijk te bereiken - het is allemaal over "Locatie, locatie, locatie." Echter, in de online wereld, niemand toevallig voorbij lopen, zie uw product of dienst en voer. Surfers op het net zijn niet op zoek voor u of uw bedrijf. Mensen zoeken naar informatie, naar oplossingen. Immers, als ze wisten dat je bestond, zouden ze niet zoeken. Ze zou al klanten. Online, moet je je eigen vervoer om succesvol te zijn. Uw belangrijkste taak goed voordat u uw eerste verkoop of opdracht aan een klant, is te voorzien in de informatie die mensen zoeken, op een manier dat de zoekmachines zoals.

Het geheim van de 3% van de eigenaren van kleine bedrijven die succes hebben op de netto Focus op ...

"Informatie, informatie, informatie ..."

Met de bouw van een thema op basis van content site, zult u uw klanten te groeien vanaf de grond opgebouwd. Het bezitten van uw verkeer is van essentieel belang om uw levensverwachting op het net, want als u niet zelf uw verkeer, hoeft u niet zelf uw bedrijf.

Dus, hoe heb ik een website gemaakt die me Duizenden op te bouwen? Het is allemaal neer om dit te doen staat-systeem ...

1. Ontwikkelen van een waardevol product of dienst - uw eigen schepping of van iemand anders

2. Ontwikkel je eigen site in de niche die je kent en liefde.

3. Vul die site met hoogwaardige inhoud.

4. Gebruik dat de inhoud aan uw eigen niche-doelgroep verkeer aan te trekken.

5. Bouw vertrouwen en geloofwaardigheid met al uw bezoekers.

6. Gebruik de inhoud dat "presells" uw gerichte bezoekers. Dan...

7. Zet "voorverkocht", die bereid-to-buy naar verkopen.

8. Diversifieer uw inkomsten van plan andere aanmunting opties omvatten

Het proces is eenvoudig en ongecompliceerd en eenvoudig als je shift je denken aan: informatie uit de eerste, tweede inkomen te genereren.

Je hebt om te slagen op ALLE stappen. Het goede nieuws is dat iedereen kan slagen als ze combineren motivatie, het juiste proces en de juiste gereedschappen.

No comments:

Post a Comment