Asset Management

Verschillende Asset Allocation Strategies

Asset allocatie is het proces van verdeling van een portefeuille in belangrijke categorieën activa, zoals obligaties, vastgoed, cash, of bestanden. Daarbij bestaan er drie belangrijke strategieën die:

1. Strategische asset marketing

2. Tactische asset marketing

3. Market Timing

Strategische asset allocatie:

Deze richt zich op het ontwerpen van een portfolio van investeringen die geschikt is voor uw behoeften en vasthouden aan dat de toe
Tactische asset allocatie:

Tactische asset handel betrokken zijn voorspelling asset-klasse geeft en de toenemende of afnemende betrokkenheid bij een actief klasse gebaseerd op de raming. Terug voorspellingen kan een functie van de fundamentele variabelen, bijvoorbeeld economische variabelen, technische variabelen, voorspelling van de inflatie, de recente prijsontwikkelingen, de winst of rente-vooruitzichten, of een combinatie van verschillende variabelen. Een tactische asset allocatie is voornamelijk gebaseerd op deze voorspellingen. Tactical Asset Marketing is ook bekend als Active Portfolio Management.

Market timing:

Dit is tactische asset allocatie tot in het extreme. Het gaat om voorspellingen actief rendement en het maken "alles of niets" asset-klasse weddenschappen. Een market timing strategie kan het jaar 100 procent te starten in schatkistcertificaten en het einde het jaar 100 procent van de voorraden.

No op het verliezen van geld houdt, en niemand vindt het leuk om uit een bullmarkt. Market timing lost beide problemen. Hoewel sommige beleggers kan geloven dat er strategieën die hen in staat stellen om succesvol te weven in en uit de markten, de feiten blijkt dat maar weinig mensen daadwerkelijk doen, en die mensen kunnen in plaats van geluk dan goed. Market timing is niet aanbevolen door de professionals.

Niemand weet welke van deze drie goed zal werken. Maar het beste is om te houden een goed uitgebalanceerde multi-asset-class portfolio dat een strategische allocatie loop van de tijd houdt.

No comments:

Post a Comment