Hoe munten cash terugbetaling van

Hebt u een heleboel munten en niet weten wat te doen met hen? Ruil ze in een contante misschien een goed idee voor je zijn. U kunt nu beginnen de eerste plaats door sortering uw munten thuis. Je kunt eenvoudig doen door gebruik te maken van een apparaat dat bekend staat als muntsorteermachine of munt sorteermachine.

Na sorteert u uw munten kunt u nu naar de banken en de handel is voor contant geld. Over het algemeen zijn ze Voorgesorteerd in de papieren buizen. Voor uw munt inwisselen voor co
Het eerste wat je hoeft te doen is om de munt sorteermachine te kopen voor thuis nodig hebben. Er is een aantal opties beschikbaar. Je kunt het krijgen bij de lokale winkel. Als u al kreeg de machine, kunt u nu aan t sorteren door uw munten aan de laad-lade van de machine. Zij zal sorteren van uw munten gebaseerd op de grootte, zoals stuivers, stuivers, penningen, of kwartalen.

De volgende stap te doen is om het papier munt buisjes plaats in de machine. Het heeft vaak sleuven waarin je kunt het papier goed plek. De stack van uw munten zal automatisch invullen het papier direct na het plaatsen van de munten in. Anderzijds, als je de munt sorteer zonder papieren buizen, zal beter voor u zijn om g om de bank en nog wat. Het is voor u vrij. In plaats daarvan kunt u ook kopen, de verpakkingen van dit document.

Dan, dan kunt u uw munten in de lade laden van uw machine. U kan doen is een handvol in een keer. Als je al uw munten in een keer, kunt u ervoor zorgen dat de muntautomaat om te jammen. De munten zullen automatisch vul de papierrollen tot op de top. Stop de toevoeging van munten en verwijder het uit de machine als het wordt steeds volledig gevuld is. Ter voorkoming van de munt te morsen uit, dan kunt u smullen van de open randen van de rollen.

No comments:

Post a Comment