Gecertificeerde Financiële Planners

Gecertificeerd financieel planner is een titel overgebracht door de International Board of de normen en praktijken voor Certified Financial Planners. Om een gecertificeerd financieel planner, moet men voorbij een serie van examens en zich inschrijven in de lopende opvoeding. Kennis van de belastingaangifte, verzekeringen en beleggen is van essentieel belang voor het gecertificeerde financieel planners.

De verkoop prognose is meestal het startpunt van de gecertificeerde financiële planner bane
Verkoopprognoses kunnen voorbereid worden voor het variëren van de planning horizon tot verschillende doeleinden hebben. Een verkoopprognose voor een periode van 3-5 jaar, of voor nog langere duur, hoofdzakelijk kan worden ontwikkeld om de planning van investeringen steun. Een verkoopvoorspelling voor een periode van een jaar (en in sommige gevallen twee jaar) is de primaire basis voor de financiële prognoses te oefenen. Verkoopprognoses voor kortere duur (zes maanden, drie maanden, een maand) kan worden voorbereid op het vergemakkelijken van werken capital planning en cash budgettering.

Er zijn twee concepten van het werkkapitaal: bruto werkkapitaal en de netto werkkapitaal. Bruto werkkapitaal is het totaal van alle huidige activa. Netto werkkapitaal is het verschil tussen de vlottende activa en de kortlopende schulden. Het beheer van het werkkapitaal heeft betrekking op het beheer van de vlottende activa en kortlopende schulden. De grote stuwkracht, is natuurlijk op het beheer van de vlottende activa. Dit is begrijpelijk omdat vlottende passiva voordoen in de context van vlottende activa. Werkkapitaal management is een belangrijk facet van gecertificeerde financiële planners, omdat investeringen in vlottende activa vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van de totale investering.

No comments:

Post a Comment