Onbevestigde Idaho Geld overstijgt $ 40 miljoen

Meestal als mensen denken van de stand van Idaho, wat opkomt? Aardappelen natuurlijk. Veel en veel aardappelen. Maar er is ook een enorme stapel van iets anders dat je zou kunnen is "geen kleine aardappelen" - Idaho opgevraagde geld zeggen. geld verloren Idaho fonds is opgezwollen tot een indrukwekkende $ 40 miljoen en het tellen en al dit geld behoort aan de burgers verstandig genoeg om het op te sporen en op te beroepen.

De meeste mensen vinden het moeilijk te geloven dat regelmatige ID bur
Om geld aan geacht te zijn geannuleerd of "opgeëist" zijn, moet sluimeren voor een periode van tijd dat specifiek is voor elke staat en het type van activa. Geacht te zijn geannuleerd Idaho meeste soorten na 5 jaar van rust, hoewel sommigen zijn beschikbaar om te worden aangevraagd na slechts 1 jaar.

Er zijn een aantal redenen waarom geld zou gaan opgeëiste, maar het is vaak zo eenvoudig als het niet verlaten van een forwarding adres voor financiële instellingen of vorige werkgevers. Als een stuk van de post is teruggestuurd naar de afzender, en de rechtmatige eigenaar is van de verkoper geen contact in de rustperiode, is de houder door de wet vereiste om de fondsen over te dragen aan de staat.

Het probleem Idaho heeft, net als alle andere landen, is herenigd geld verloren met de rechtmatige eigenaren. Ondanks de staat van bewustmakingscampagnes en populaire media-aandacht, de meeste mensen nog gewoon niet op de hoogte van niet opgeëiste geld. Zelfs degenen die in de weet over het algemeen geen idee waar de zoektocht te beginnen. Zijn er een handjevol mensen actief op zoek, maar zelfs die mensen weten niet alle methoden die ze nodig hebben uit te voeren om hun kansen op het vinden van vorderingen te maximaliseren.

Voor de hierboven uiteengezette redenen, Idaho nu de greep van meer dan $ 40 miljoen in opgeëist geld, en dat cijfer is zeker om te groeien, omdat steeds meer geld wordt overgedragen aan de staat alle tijd en het veel sneller gaat dan de bedragen die teruggegeven aan de burgers. Om deze reden is het enorm belangrijk dat mensen die serieus op zoek naar vergeten fondsen, leren hoe je professionele vinders deze gelden te vinden, en dan zet deze zelfde tactieken op tot actie in hun eigen zoekopdrachten. Er goede manieren om te zoeken, en verkeerde manieren om te zoeken, en totdat de mensen leren het verschil zijn er een aantal obstakels die kunnen staan tussen hen en hun geld.

No comments:

Post a Comment