Welke zijn gekomen oorzaken van de financiële Niet voor bedrijven en particulieren Gelijk?

Ik heb samengewerkt met 100's van kleine bedrijven en gezien hebben een paar dingen die voor financiële problemen ze veroorzaken. Ik denk dat ze zijn zeer gelijkaardig aan personen die problemen hebben.

Ten eerste, sommige bedrijven nemen veel persoonlijker compensatie toegekend dan de business kan ondersteunen. Ooit zij doen dit om de vennootschapsbelasting belastingen te voorkomen, maar niet stop het weg voor liquiditeit, wanneer ze dat nodig hebben. Individuen doen iets dergelijks als ze t
Ten tweede, sommige bedrijven hebben te veel familieleden op de loonlijst staan en moeilijke tijden te krijgen moeite hebben gereageerd. Personen hebben dit probleem door het uitgeven van meer dan ze zich kunnen veroorloven om hun kinderen alles wat ze willen, in plaats van ze zich kunnen veroorloven te geven. "Maar is voor de kinderen"

Bedrijven mogen kopen vastgoed boven hun behoeften in het belang van opbouwen van eigen vermogen voor het pensioen in plaats van onderzoek van de kosten voor het bedrijfsleven en de risico's van lange termijn schulden. Individuen soms stretch voor een huis lening als ze geloven dat hun inkomen zal stijgen en zij kan uitgroeien tot een nieuwe hypotheek.

Business soms laks op hun boekhoudkundige en financiële rapportering. Zij kunnen negeren dat de informatie totdat het te laat is. Particulieren mogen geen idee om hun financiële positie op alles.

Bedrijven kan zoveel lenen als ze kunnen door leveraging elke asset ze moeten doen. Sommigen halen dit te doen, maar alleen als ze zijn zeer winstgevend en vermindering van de schuld in de tijd. Banken houden niet van permanente werkkapitaal leningen. Particulieren doen door over de uitbreiding van creditcards tot het punt waar ze zijn eeuwigdurend.

Business kan negeren wat er gebeurt met de vraag naar hun product en te geloven dat ze kunnen verkopen wat ze hebben nog steeds. Individuen kunnen niet zien veranderingen in de markt voor hun vaardigheden en niet investeren in leren anderen voordat het te laat.

Bedrijven kunnen leunen geworden met een hoge concentratie met een afnemer. Als deze klant weg gaat ze scramble te vervangen. Individuen hetzelfde doen door te vertrouwen dat hun werkgever altijd een plek voor ze te hebben en niet kijken wat er gebeurt op het werk.

Veel van deze kwesties worden beschouwd als waarschuwingssignalen door de krediet mensen in het bankwezen. Toen ze voordoen kijken ze hun leningen nauwer totdat de business bewijst zij kunnen maken hun beslissingen werk. Deze zijn niet alleen vlaggen voor bankiers, bedrijven en individuen moet ook begrijpt het risico van wat ze doen in hun besluitvorming.

No comments:

Post a Comment